Ne-am evidentiat pe piata ca fiind importatorul cel mai dinamic intr-o perioda nu tocmai usoara in domeniul instalatiilor GPL, urmarind sa ne adaptam mereu cerintelor pietei si sa tinem pasul cu tehnologia transformand achizitia unei instalatii GPL intr-o joaca de copil.

In acest sens, am identificat nevoia clientilor de a avea “o unealta” care le permite sa se informeze si sa aleaga in cunostinta de cauza instalatia GPL care se potriveste autoturismului fara a pierde timp pretios cu telefoanele sau sunand un prieten.

Avantajul acestui magazin online este reprezentat de faptul ca orice client isi poate achizitiona instalatia GPL potrivita, accesorii, rezervoare GPL sau revizii specifice domeniului GPL si poate alege singur service-ul partener Supergaz pentru a efectua lucrarea dorita, cu posibilitatea de achitare a produsului si manoperei in rate egale fara dobanda.

 Supergaz detine in prezent o retea de peste 70 service-uri autorizate prezente in 29 de orase pe teritoriul Romaniei iar gradul de profesionalism a fost obtinut prin training-uri periodice. In spatele oricarui succes stau mici detalii care fac diferenta, astfel in acest caz, suportul tehnic si calitatea produselor oferite de catre echipa SUPERGAZ partenerilor la nivel national ne ajuta sa fim in topul preferintelor lor.

Consideram ca prin lansarea acestui portal, venim in intampinarea clientului final caruia ne adresam intr-un context difícil al scumpirilor repetate a combustibililor traditionali reprezentati de benzina si motorina dar si pe fondul schimbarilor climatice care ne fac pe toti sa constientizam nevoia de a contribui activ la salvarea planetei si prin montarea unei instalatii GPL.

In prezent, autoturismul nu este un moft, este o necesitate, iar utilizarea unui autoturism echipat cu o instalatie GPL devine o solutie eficienta. Pe langa economía de pana la 50% din costurile cu un combustibil traditional, instalatiile GPL au si o componenta ecologica, avand emisii de CO2 mai reduse in comparatie cu benzina sau motorina.

In portalul nostru, dorim sa ajutam atat utilizatorii de instalatii GPL dar si service-urile GPL specializate pentru montaj, in alegerea componentelor GPL potrivite pentru fiecare autoturism in parte in functie de marca si modelul autoturismului, capacitatea cilindrica, numarul de cilindri, puterea in kw dar si posibilitatile de montaj ale rezervorului sau ale componentelor mecanice si electronice ale instalatiei GPL.

Ne dorim sa raspundem tuturor solicitarilor clientilor atat din punct de vedere al brand-ului de instalatii GPL potrivit dar si al calitatii montajului si posibilitatilor tehnice de adaptare pe autovehiculul dumneavoastra astfel incat acesta sa functioneze in cele mai bune conditii.

INSTALATII GPL SUPERGAZ

CONTACT SUPERGAZ

Source