Dupa succesul ideii de Secret Santa Box, proiect lansat pentru cei care erau in pana de idei in legatura cu ce sa trimita cuiva de Secret Santa, sau de Craciun, Smuff.ro a decis sa ofere aceasta optiune celor dornici sa daruiasca pe toata durata anului! Nu, nu este vorba de un cadou de Craciun, ci de mai multe tipuri de Secret Box-uri in functie de eveniment.

Gama va fi disponibila la magazin online de cadouri Smuff, cu fel si fel de cutii misterioase, atat sezonale cat si menite sa ofere o mana de ajutor celor care cauta cadouri pentru barbati , femei, geeks, cadouri de zi de nastere, cadouri de onomastica sau pur si simplu doresc sa trimite o mica atentie cuiva.

MagaZinul de traZnai este specializat pe cadouri inteligente, gadgeturi inedite, obiecte unice, ale caror menire principala este de a fi oferite/trimise cadou. Sunt impachetate lux sau chiar n@spa (o impachetare care reprezinta un dezastru frumos, lansat tot de ei), iar livrarile se fac chiar si in aceeasi zi, adica in 180 minute, cum spun ei.

Ce face Secret Box-ul? Este cea mai tare idee de a oferi un cadou de fapt: nimeni nu stie ce se afla inauntru, nici macar cel care o trimite. Trimiti un Secret Box si nici TU nu vei sti de fapt ce se afla inauntru. Un woww nou pe piata, o pata de culoare fresh in online. Mai exista un secret: destinatarul nu stie cine a expediat coletul, iar cei de la Smuff au jurat sa nu divulga secretele, desigur in diferite feluri exigente, dar vedeti cand intrati pe site.

Selectezi valoarea aproximativa pe care vrei sa o cheltuiesti, adaugi un destinatar si daca se afla cine a trimis cadoul, poti deveni EROU pentru lung timp! In curand se lanseaza si aplicatia pentru acest sevriciu inedit de cadouri.

Pe scurt, sunt niste creatii marca Smuff, menite sa indeplineasca urmatoarele lucruri super importante: sa te faca sa zambesti, sa adauge putin mister in viata ta, sa ofere senzatia de asteptare atat celor care daruiesc cat si celor care primesc aceste surprize…si da, sa te faca sa iti dai seama ca viata nu e asa serioasa! Not always anyway.

Astfel, in acest an, de Valentine’s Day Smuff a creat 3 optinuni clare, pentru toate variantele ce ti le arunca viata`n cale: Secret Love Box pentru love birds, The “Me” Box cu cel mai independent secret pentru singles minunati (iti trimiti un cadou) si The Jackpot…pentru…o sa vezi daca te uiti mai atent!

Intrati cu incredere pe Smuff.ro si trimiteti ACEL cadou. A sosit momentul…

Source