Prețul telefoanelor noi este de foarte multe ori peste bugetul pe care îl putem aloca. Din acest motiv, fie optăm pentru achiziționarea unui telefon mai vechi, fie pentru cumpărarea unuia second hand, pentru a ne satisface nevoile și plăcerile. Astăzi, acest lucru nu ar mai trebui să reprezinte o problemă, deoarece la Yzzy poți cumpăra telefoane de ultimă generație la un preț optim pentru bugetul tău. Acestea au un mod de funcționare similar cu cel nou, iar aspectul lor nu face prea mare diferență între ce e nou și ce e second hand. În acest fel, poți beneficia de un telefon aproape nou, la prețul unuia second hand.

Pe site-ul yzzy.ro găsești telefoane de vanzare iPhone 14 Pro, a căror aspect și mod de funcționare nu te vor dezamăgi. Yzzy îți pune la dispoziție o gamă largă de produse de la brandul iPhone, unde poți vedea funcțiile și criteriile disponibile pentru fiecare telefon. Acestea sunt o modalitate simplă de a alege telefonul dorit. Telefoanele second hand sunt verificate în mod riguros înainte de a fi puse în vânzare, așadar nu ai de ce să te îngrijorezi asupra acestui aspect. Toate sunt în perfectă stare de funcționare, le poți achiziționa online și beneficiezi totodată și de garanție.

La Yzzy este mult mai simplu să ai parte de smartphone-ul pe care ți-l dorești. Prețul este unul corespunzător modului de funcționare și aspectului, astfel încât fiecare client să fie mulțumit de achiziția făcută. Telefoanele au o sănătate a bateriei între 85-100%, așadar cu siguranță va fi o alegere inspirată. Dacă vei comanda online, în doar 24 de ore telefonul poate ajunge în posesia ta.

Telefoane testate în mod riguros

Atunci când Yzzy achiziționează telefoane de la clienți, le testează în mod riguros pentru a fi vândute mai departe în bune condiții. Este important ca fiecare client să se bucure de o achiziție în siguranță, fapt pentru care Yzzy efectuează peste 60 de teste pentru fiecare telefon în parte. Telefoanele second hand nu sunt doar cumpărate de la clienții care le-au utilizat, ci și verificate și testate. În plus, se țin cont de peste 30 de criterii pentru ca un telefon să fie considerat în stare bună de funcționare.

Acestea fiind spuse, telefoanele de la Yzzy sunt atent verificate, iar mai apoi puse în vânzare pentru următorul client. Așadar, nu ai de ce să te îngrijorezi asupra acestui aspect.

Vinde-ți vechiul telefon la Yzzy!

Yzzy îți pune la dispoziție posibilitatea de a-ți vinde la rândul tău telefonul. Pe site ai la dispoziție o secțiune destinată acestui aspect, unde îți poți vinde vechiul telefon prin intermediul platformei noastre simplu si rapid. Trebuie să introduci câteva detalii despre telefon, iar la final vei primi o ofertă estimată de preț. Dacă oferta e conform așteptărilor finalizează comanda pentru a o putea procesa. Ulterior vei primi pe email toate instrucțiunile de care ai nevoie.

Dacă la rândul tău vrei să contactezi firma pentru detalii suplimentare, o poți face prin intermediul adresei de e-mail [email protected] sau prin numărul de telefon afișat pe site.

Source