Nikon Z 8 este rezultatul unui efort de cercetare și dezvoltare intensiv, menit să ofere fotografilor și videografilor profesioniști o experiență excepțională în capturarea imaginilor. Echipat cu tehnologii avansate și caracteristici inovatoare, acest aparat foto mirrorless este destinat să redefinească standardele în materie de performanță și calitate vizuală.

Nikon România înțelege importanța fiabilității și durabilității echipamentelor fotografice pentru clienții săi, motiv pentru care a decis să ofere o garanție extinsă de 3 ani pentru Nikon Z 8. Această garanție acoperă orice defecte de fabricație sau funcționare în condiții normale de utilizare și poate fi accesată atât de către persoanele juridice, cât și de către persoanele fizice.

Indiferent dacă ești profesionist în industria foto sau video, Nikon Z 8 îți va permite să explorezi noi orizonturi creative și să capturezi imagini deosebite. Cu sistemul său avansat de autofocus, senzorul de înaltă rezoluție și performanța excelentă în condiții de iluminare redusă, acest aparat foto mirrorless te va ajuta să creezi imagini de o claritate și un nivel de detalii remarcabile.

Suntem mândri să lansăm Nikon Z 8 pe piața din România și suntem încântați să oferim o garanție extinsă de 3 ani pentru acest aparat foto mirrorless. Ne dorim ca clienții noștri să aibă încredere deplină în produsele Nikon și să se bucure de experiența de capturare a momentelor speciale cu ajutorul acestui echipament de excepție„, a declarat Camil Perian, directorul general al Skin Media.

Cu o rezoluție de 45.7 megapixeli și un senzor CMOS de 35.9 mm x 23.9 mm, acest aparat foto oferă imagini de înaltă calitate. Focalizarea automată se realizează cu ajutorul a 493 de puncte, prin intermediul unui mod AF hibrid cu detectare de fază/contrast și asistență AF. Sensibilitatea ISO variază între ISO 64 și 25600, permițând fotografierea în diferite condiții de iluminare. În ceea ce privește înregistrarea video, aparatul poate captura în rezoluție 8K UHD, 4K UHD și Full HD, oferind opțiuni versatile și pentru videografie.

Nikon Z 8 va fi disponibil online si in magazinele partenere autorizate.

Pentru mai multe informaţii despre garantia Nikon Z 8, vizitaţi www.nikonisti.ro.

Source