Este perfect normal ca atunci cand achizitionezi o locuinta noua sa incerci sa o renovezi, astfel incat sa se potriveasca perfect gusturilor tale si sa iti ofere confortul de care ai nevoie. Insa, atunci cand vrei sa vinzi, trebuie sa te gandesti la modificarile care vor creste valoarea locuintei si vor scoate in evidenta toate punctele forte ale spatiului.

Cateva decoratiuni plasate strategic si piese de mobilier calitative pot aduce un plus la vanzare, insa nu sunt suficiente.

Afla care sunt cateva dintre solutiile rapide pe care le poti pune in aplicare daca iti doresti sa cresti valoarea locuintei tale.

Creeaza iluzia unui spatiu mai mare

Adesea, cumparatorii tind sa fie mai atenti la cum este perceput spatiul dintr-un apartament decat la dimensiunile acestuia. Prin urmare, poti pune in aplicare cateva trucuri de luminozitate, accesorii si asezarea mobilei intr-un mod strategic, astfel incat sa creezi iluzia unor camera mai spatioase.

Daca dormitorul locuintei tale este mic, poti incepe prin a inlocui draperiile greoaie cu perdele simple si sa optezi pentru o mobile minimalista. Vei obtine iluzia unui spatiu amplu si functional.

Mobileaza bucataria intr-un mod cat mai practic

Asigura-te ca bucataria este complet echipata si dispune de mobilier practic. Adesea, cumparatorii analizeaza chiar si cele mai mici detalii. Investeste in electrocasnice indispensabile si asigura-te ca le organizezi intr-un mod cat mai inteligent.

In cazul in care ai nevoie sa aduci modificari mai mari bucatariei, apeleaza la o echipa de profesionisti. Este important sa te asiguri ca inclusiv hota este pozitionata si montata corect, astfel incat sa fie perfect functionala si eficienta. Pentru a bifa cu succes acest aspect, apeleaza la solutii de carotare beton, cea mai economica sim ai putin zgomotoasa interventie.

Investeste in solutii smart

Un sistem de iluminare care poate fi controlat prin intermediul telefonului, termostat reglabil de la distanta sau un aer conditionat cu Wi-Fi vor adauga, cu siguranta, cateva sute de euro la pretul apartamentului. De cele mai multe ori, cumparatorii asociaza solutiile smart cu luxul, bunastarea si confortul. Astfel, pot fi dispusi sa plateasca mai mult pentru aceste dotari.

Asadar, cu un drum scurt la magazinul de bricolaj poti cumpara toate cele necesare pentru a transforma o locuinta obisnuita intr-una spart. Vestea buna este ca solutiile smart nu necesita prea mult effort fizic sau financiar pentru a le pune in practica. In schimb, reusesc sa aduca plus valoare in viata cumparatorului, iar tie cateva sute de euro in plus la vanzarea locuintei.

Source