Atunci când discutăm despre brodat există numeroase produse și accesorii pe piață care să ne ajute să realizăm cele mai frumoase proiecte. Când alegi o mașină de brodat pentru acasă este recomandat să iei în considerare câteva aspecte ce țin de nevoile tale. 

Citește în continuare pentru a descoperi mașinile de brodat pe care le găsești și toate caracteristicile lor care te vor ajuta să iei cea mai bună decizie când vine vorba de mașina ideală pentru uz casnic. 

Mașina de brodat Brother Elna eXpressive 830L este dedicată exclusiv broderiei și te va ajuta să-ți personalizezi  proiectele creative în cel mai scurt timp. Dacă ai nevoie de o mașină de brodat pentru proiecte mai mari, să știi că Elna eXpressive are o arie de brodare ideală pentru asta, de 200 x 360 mm. Este un model stabil și robust, îți oferă o gamă de 180 de modele incorporate și un nou ecran tactil color care îți oferă posibilitatea să îți refaci direct broderiile. 

Mașina de brodat Brother Innov-is V3 LE te va ajuta să descoperi toate secretele broderiei. Cu peste 220 de modele de broderii, o arie de brodare de 300 x 200 mm și viteză de brodare maxima de 1050 de împunsături/minut, Brother Innov-is V3 Limited Edition este alegerea perfectă pentru cele mai complexe și creative proiecte.

Mașina de brodat Brother Innov-is F540E este o mașină de brodat computerizată cu un cap de brodare și un ac, ideală pentru uz casnic, dar și pentru atelierele mici. Cu peste 190 de modele de broderie incluse în memoria proprie, îți va fi mult mai ușor să realizezi cele mai diverse proiecte. În plus, are fonturi și chenare incluse pentru posibilitatea de a scrie un text și a-l broda direct de pe ecranul mașinii. Masina are aria de brodare de 180 x 130 mm.

Mașina de brodat Brother Innov-is M340ED este noul model de brodat cu modele Disney incluse și aria de brodare de 100 x 100 mm. Acum poți da viață personajelor preferate ale celor mici. Este o mașină de brodat computerizată și se poate conecta la computer, fiind creată special pentru toate nivelurile de utilizatori, de la începători la avansați. Este portabilă, de aceea este mașina de brodat ideală pentru a-ți personaliza și decora îmbrăcămintea și locuința. Cu ajutorul mașinii Brother Innov-is M340ED vei putea să creezi și să brodezi cele mai frumoase proiecte. 
Mașina de brodat Brother Innov-is NV870SE este perfectă pentru tine dacă ești în căutarea unei mașini de brodat cu funcționalități multiple care să facă proiectele de broderie mai ușor de realizat. Mașina are o arie mare de brodare de 260 x 160 mm, ceea ce îți permite să lucrezi la proiecte complexe. Are 3 gherghefuri incluse (260 × 16 mm, 150 ×150 mm, 100 × 100 mm), spațiu mare între ac și corpul mașinii, ecran color cu funcție tactilă și programarea tăierii aței între punctele de brodare. Mașina de brodat Brother Innov-is NV870SE are numeroase funcționalități care te vor ajuta să ai rezultate excelente în broderie!

Source