Ce trebuie sa cunosti despre ultrasunete

Remodelarea corporala cu ultrasunete este o procedura non-invaziva si non-chirurgicala care utilizeaza ultrasunete de inalta frecventa pentru a distruge depozitele de grasime si a strange pielea. Aceasta procedura este ideala pentru persoanele care doresc sa-si imbunatateasca conturul corpului, sa reduca celulita si sa obtina un aspect mai ferm si mai tanar al pielii.

ultrasunete

Procedura de remodelare corporala cu ultrasunete este realizata prin utilizarea unui dispozitiv specializat care emite ultrasunete de inalta frecventa. Aceste ultrasunete penetreaza stratul superior al pielii si ajung la stratul adipos subcutanat, unde sunt absorbite de celulele grase.

Ultrasunetele de inalta frecventa genereaza vibratii care distrug celulele grase, ceea ce duce la o reducere a dimensiunii depozitelor de grasime. Acest proces este cunoscut sub numele de lipo-liza si ajuta la eliminarea grasimii din zona tratata.

Ce efect are aceasta procedura?

In plus, ultrasunetele de inalta frecventa au un efect de strangere a pielii, ceea ce inseamna ca procedura poate ajuta la imbunatatirea elasticitatii si fermitatii pielii. Acest efect de strangere poate fi observat in special in zona abdomenului, a coapselor, a bratelor si a gatului.

Procedura de remodelare corporala cu ultrasunete nu necesita anestezie si poate fi efectuata intr-o singura sedinta de aproximativ o ora. In general, pacientii pot reveni la activitatile lor normale imediat dupa procedura, fara a fi nevoie de timp de recuperare.

Este important de mentionat ca procedura de remodelare corporala cu ultrasunete nu este o metoda de pierdere in greutate si nu este recomandata pentru persoanele care sufera de obezitate sau au nevoie de o pierdere semnificativa in greutate. Este, de asemenea, important sa aveti asteptari realiste in ceea ce priveste rezultatele procedurii si sa discutati cu medicul dumneavoastra despre ce puteti astepta in urma procedurii.

Procedura de remodelare corporala cu ultrasunete este o optiune eficienta si non-invaziva pentru persoanele care doresc sa-si imbunatateasca conturul corpului, sa reduca celulita si sa obtina un aspect mai ferm si mai tanar al pielii. Cu toate acestea, este important sa discutati cu medicul dumneavoastra despre toate optiunile disponibile si sa alegeti cea mai buna solutie pentru nevoile dumneavoastra individuale.

Source