Cum să îți alegi corespunzător echipamentul moto

          Fie că vorbim de cască moto, geacă, pantaloni sau orice alt element dintr-un echipament moto complet, este esențial ca acesta să fie ales corespunzător. Pe lângă calitatea din care este fabricat echipamentul, trebuie să îți alegi cu mare atenție mărimea. Așadar, citește mai departe pentru a afla cum să îți alegi echipamentul motot.

          În primul rând, un echipament fix, prea mic, poate fi extrem de incomod. Spre exemple, dacă vorbim de o cască mult prea strâmtă poți avea dureri de cap din cauza aceasta. În cazul gecii, bluzelor si pantalonilor, o mărime prea mică poate fi cu adevărat incomodă. Lipsa de mobilitate dintr-un echipament mult prea mic poate să provoace incomoditate, iar acest lucru poate să te distragă în timp ce conduci.

          În al doilea rând, un echpament prea mare, chiar dacă la început pare comod, este o greșeală foarte mare. Spre exemplu, o cască mult prea larga poate să facă mai mult rău decât bine în cazul unui accident. O altă problemă sunt hainele mult prea mari care pot să îți afecteze mobilitatea, deoarece se pot agăța cu ușurință in diverse componente ale motocicletei. Pe lângă echipamentele moto, dacă cauți piese moto la noi vei găsi și piese OEM, așadar nu ezita să descoperi și acea categorie de produse.

Ce înseamnă un echipament moto complet?

          Acum că am discutat despre importanța unui echipament moto de mărime potrivită și modul în care acesta te protejează, trebuie să afli și ce înseamnă un echipament moto complet. Așadar, elementele necesare unei protecții eficiente sunt:

  -cască moto
  -geacă de piele / textilă
  -costum de ploaie ( la nevoie )
  -pantaloni de piele / textilă
  -protecții

          Fiecare dintre aceste elemente are propria lui importanță. În caz de accident nu știi niciodată în ce mod se produce, iar din acest motiv îți recomandăm să îți protejezi fiecare parte a corpului. Un echipament potrivit, original și de calitate poate să facă diferența între viață și moarte, în cazul unei situații neprevăzute.

          Un alt lucru pe care trebuie sîă îl ai în vedere este faptul că echipa noastră de experți îți stă la dispoziție oricând pentru a te ajuta în alegerea echipamentului potrivit. Clienții noștri sunt prioritatea noastră numărul 1, așa că vrem să îi știm în siguranță și bine protejați.

Importanța căștii și a protecțiilor

          În cazul unui echipament, probabil că cea mai mare importanță și protecție este oferită de cască și de protecțiile pentru diferite zone ale corpului. Căștile sunt și ele de mai multe tipuri, și anume:

  -căști full face
  -căști open face
  -căști motocross.

          Căștile full face sunt acele căști care acoperă întreaga față, fiind cele mai sigure și cea mai bună opțiune atât pentru un profesionist, cât și pentru un începător. Căștile open face sunt mai ieftine decât cele full face, dar oferă o protecție mult mai scăzută, deoarece nu îți protejează fața deloc. Recomandarea noastră este să investești într-o cască full face de calitate.

          Protecțiile sunt și ele de mai multe feluri, sau mai bine spus, pentru mai multe zone ale corpului. Avem astfel:

  -protecții coloană
  -protecții brațe
  -protecții genunchi

          Protecțiile sunt absolut necesare, deoarece protejează zone cheie ale corpului tău. Acestea zone cheie sunt mai vulnerabile, iar accidentarea lor poate avea efecte negative asupra ta. Așadar, alege să îți protejezi fiecare zonă a corpului într-un mod corect.

Alege calitatea, alege moto-gear!

          Dacă alegi să achiziționezi produse de la noi, îți oferim un certificat de garanție și unul de originalitate fiecărui produs achiziționat. Trebuie să ai în vedere că primești și o garanție de 2 ani la fiecare produs achiziționat de pe site-ul nostru.

          Așadar, fie că ești începător si ești in căutarea primului echipament, sau conduci deja și vrei să îți faci un upgrade echipmentului vechi, te așteptăm să ne contactezi. Poți de asemenea să ne vizitezi și în magazinul fizic. Te așteptăm cu nerăbdare!

Source