Slabeste rapid cu tunel no cellulite

Procedura tunel no cellulite este o solutie inovatoare si eficienta pentru reducerea celulitei si a aspectului de „coaja de portocala” de pe piele. Aceasta procedura non-invaziva utilizeaza tehnologia de radiofrecventa pentru a penetra straturile profunde ale pielii si pentru a stimula productia de colagen, ceea ce ajuta la imbunatatirea aspectului pielii.

tunel no cellulite

Aceasta procedura este sigura si eficienta si nu necesita timp de recuperare sau ingrijire speciala dupa tratament. In timpul procedurii, un dispozitiv special este plasat pe pielea afectata, care emite unde de radiofrecventa pentru a stimula productia de colagen si pentru a reduce celulita.

Procedura tunel no cellulite este potrivita pentru oricine sufera de celulita si doreste sa imbunatateasca aspectul pielii. Aceasta procedura poate fi efectuata pe orice zona a corpului, inclusiv pe coapse, fese, abdomen si brate.

Vezi mai multe despre procedura aici: http://www.fysiogand.ro/impachetari-tunel-infrarosu/

Ce tehnologie sta la baza acestei proceduri?

Deoarece procedura tunel no cellulite utilizeaza tehnologia de radiofrecventa, aceasta este sigura si nu are efecte secundare majore. Cu toate acestea, persoanele care au implanturi metalice sau alte dispozitive medicale implantabile nu ar trebui sa efectueze aceasta procedura.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, este recomandat sa efectuati mai multe sesiuni de tratament. In general, o serie de 6-8 sesiuni sunt suficiente pentru a vedea o imbunatatire semnificativa a celulitei si a aspectului pielii. In plus, este important sa mentineti un stil de viata sanatos, cu o dieta echilibrata si exercitii fizice regulate pentru a obtine cele mai bune rezultate.

In concluzie, procedura tunel no cellulite este o optiune excelenta pentru persoanele care sufera de celulita si doresc sa imbunatateasca aspectul pielii. Aceasta procedura non-invaziva si sigura utilizeaza tehnologia de radiofrecventa pentru a stimula productia de colagen si pentru a reduce celulita, fara a necesita timp de recuperare sau ingrijire speciala. Cu o serie de tratamente si un stil de viata sanatos, veti putea obtine o piele neteda si frumoasa.

Source