Investeste in aspectul dintilor tai, investeste in produsele de pe pro-white.ro. Acestea promit sa faca minuni pentru dantura ta si chiar se tin de cuvant.Toate produsele din cadrul acestui magazin online vin insotite de specificatii privind modul de actiune si utilizare.

Ce produse pentru albirea dintilor sa folosesti de la Pro-white.ro ?

Pro White este despre calitate, motiv pentru care, indiferent de produsele pe care le vei folosi, vei vedea intr-un scurt timp rezultatele pe care le asteptai. Regasesti aici benzi pentru albirea dintilor, pasta de dinti pentru albire, dar si pasta de dinti clasica, produse pentru albire organica (fara peroxid), apa de gura, ata dentara, dar si pudra din carbune activ.

Din nou amintim de faptul ca toate produsele disponibile pe pro-white.ro poarta semnatura brand-ului Crest. Achizitionandu-le de aici ai garantia ca sunt produse originale, in niciun caz contrafacute. Mai mult decat atat, pretul lor este unul corect, fara costuri ascunse ce nu reflecta in vreun fel calitatea.

Tot ce trebuie sa stii despre produsele marca Crest

Produsele pentru albirea dintilor disponibile pe pro-white.ro nu sunt periculoase pentru dinti, nu afecteaza in niciun fel sanatatea smaltului. Mai mult decat atat, acestea indeparteaza eficient petele de pe suprafata dintilor, creand totodata un strat protector impotriva aparitiei unor noi pete pentru o lunga perioada de timp.

Dintii tai isi pot pastra albul imaculat pentru mult timp atat timp cat adopti niste obiceiuri sanatoase. O influenta negativa asupra culorii acestora o poate avea consumul de cafea, dar si fumatul, ceaiul, vinul rosu si nu doar atat.

Rubrica de intrebari frecvente din cadrul site-ului oficial pro-white.ro este locul in care gasesti raspuns la toate nedumeririle. Mai multe detalii poti obtine luand contact direct cu personalul Pro White: [email protected].

Source