Uleiul hidratează nu numai părul, ci și pielea
Uleiul pentru barbă este alcătuit din mai multe uleiuri. Acesta hrănește atât barba, cât și pielea feței, de cele mai multe ori slăbită de utilizarea regulată a aparatelor de tuns și de faptul că este doar ușor hidratată. La fel ca părul, vârfurile despicate și firele deshidratate se vor rupe, iar lungimea bărbii va stagna. Prin urmare, aveți nevoie de un ulei pentru barbă pentru a le repara, hidrata și hrăni. 
Wahl este un brand american cunoscut pentru aparatele de tuns pentru păr și barbă de calitate profesională. Dacă ați folosit deja câteva modele Wahl, cu siguranță nu ați fost niciodată dezamăgiți de calitatea acestora, care sunt renumite de o calitate incomparabilă. Brandul a dorit să meargă mai departe în propunerea sa, creând o gamă de produse dedicate întreținerii bărbii. Unul dintre ele este și uleiul pentru barbă Wahl 5 Star.
Este recomandat să cunoașteți un produs înainte de a-l utiliza
Wahl 5 STAR – Beard Oil 50ml, este un ulei de barbă fabricat pentru bărbații ce doresc ca barba lor să aibă un aspect perfect în fiecare zi. Folosirea unui ulei pentru barbă este aliatul zilnic pentru a hidrata, hrăni atât pielea cât și părul.
Compoziția uleiului pentru barbă Wahl 5 Star
Uleiurile organice sunt componenta principală a uleiului pentru barbă. Acestea vor determina efectele produsului și eficacitatea acestuia. Uleiurile folosite în compoziția uleiului pentru barbă Wahl 5 Star sunt foarte calitative. Au fost selectate pentru acțiunea lor hrănitoare, hidratantă și catifelantă. Practic, conțin tot ce aveți nevoie pentru a vă ușura hidratarea.
Compoziția uleiului se bazează următoarele uleiuri naturale: ulei de avocado, ulei de ricin, ulei de jojoba, ulei de migdale dulci și ulei de semințe de struguri.
– Uleiul de avocado - vă permite să aveți o barbă hrănită și mai moale;
– Uleiul de jojoba – bogat în vitaminele A, D și E protejează pielea prin reducerea uscăciunii acesteia;
– Uleiul de migdale dulci – care este recomandat pentru pielea sensibilă și uscată;
– Uleiul de semințe de struguri - este antiinflamator și reduce chiar și problemele acneei;
Uleiul nucă de cocos - întărește părul prin reducerea pierderilor de proteine.
Uleiul de barbă Wahl 5 STAR este ambalat într-o sticlă de 50 ml sub formă de spray – foarte inteligent din partea brand-ului Wahl, spray-ul fiind destul de practic în utilizarea sa zilnică. 
Este aproape imposibil să mențineți o barbă sănătoasă fără să luptați împotriva tuturor agresiunilor externe. Pielea, producând mai puțin sebum datorită spălării frecvente, nu poate furniza toate elementele hrănitoare de care are nevoie barba, care de cele mai multe rămâne complet deshidratată.
Acesta este motivul pentru care Barber Store România susține și recomandă să folosiți uleiul de barbă dacă vă doriți o barbă moale, îngrijită, strălucitoare, dar și o piele care va rămâne hidratată corespunzător.
Colecția de uleiuri pentru barbă disponibilă pe barber-store.ro este cu adevărat senzațională, deoarece posedă o varietate de opțiuni mulțumitoare și satisfăcătoare pentru orice stil de barbă. Descoperă acum universul dedicat pasionaților dar și celor care își doresc să arate mereu impecabil.  

Source