Exista mai multe proceduri de liposuctie, care iti permit sa obtii o silueta neteda si tonifiata, dar toate sunt diferite. Ceea ce se potriveste unei persoane, poate sa nu se potriveasca alteia. Cel mai bine este sa contactezi clinica de chirurgie plastica Dr. Panturu pentru asistenta si pentru a alege cea mai buna optiune in cazul tau.

Capcane de grasime si liposuctie

Grasimea este necesara pentru viata, iar corpul nostru este conceput pentru a o stoca. Cu toate acestea, in aceasta epoca a alimentelor excesiv de nutritive, convenabile si bogate in calorii, multi oameni acumuleaza mai multa grasime corporala decat au nevoie. Grasimea se poate acumula in fese, coapse, abdomen, spate si chiar si pe obraji.

Citeste si: Ofera corpului armonie cu liposuctie

Scopul liposuctiei este de a elimina depozitele de grasime incapatanate, cel mai frecvent pe abdomen, solduri, spate si coapse. Procedura este o solutie potentiala pentru cei care doresc sa-si remodeleze conturul corpului, pentru a-si spori atractivitatea generala.

Liposuctia este o operatie cosmetica sigura de conturare a corpului, care indeparteaza excesul de grasime si remodeleaza corpul in anumite zone. Indepartarea capcanelor de grasime reduce riscul de boli de inima, accident vascular cerebral, diabet si alte probleme legate de greutate in organism, in plus, creste increderea in sine a pacientului.

Cel mai mare risc in cazul operatiei de liposuctie, este alegerea unui medic care nu este instruit sau cu experienta pentru a efectua procedura corect. De aceea, este necesar sa alegi un chirurg plastician certificate. Acesta este Dr. Panturu, care cunoaste bine toate procedurile de modelare a corpului, inclusiv liposuctia. Chirurgul estetician te va ajuta sa intelegi riscurile specifice in cazul tau. 

Operatia de liposuctie va ameliora o gama larga de probleme, inclusiv: modificarea volumului, a formei corpului dupa sarcina; reducerea cantitatii de grasime in locuri greu accesibile, cum ar fi barbia, gatul sau fata; reducerea punctuala a dimensiunii anumitor parti ale corpului; corectie abdominala pentru a contura talia si a scapa de burta in exces; pentru a da corpului un aspect perfect, in relief.

Source