JBL introduce două produse noi în gama pentru cele mai bune boxe portabile, ambele aducând noi designuri și funcția JBL Original Pro Sound pentru îmbunătățiri semnificative față de modelele sale anterioare.

JBL Pulse 5 îmbină sunetul captivant 360 cu un spectacol de lumini LED vibrant pentru a adăuga o nouă dimensiune dinamică oricărui decor. În timp ce JBL BoomBox 3, cu noul său design de difuzor acustic cu 3 căi și 24 de ore de redare, va alimenta orice petrecere de la răsărit până la apus.

Cea mai bună boxă portabilă JBL Pulse 5 oferă o adevărată experiență de sunet captivantă la 360° și un spectacol de lumini ambientale electrizant sub o suprafață elegantă îmbunătățită. Luminile vibrante în sincronizare perfectă cu muzica adaugă o dimensiune nouă, fascinantă oricărei experiențe de ascultare.

Cel mai recent din populara serie JBL Pulse oferă 12 ore de redare cu o singură încărcare, în timp ce gradul de rezistență la apă și praf IP67 asigură că difuzorul poate face față aproape oricărui mediu, inclusiv pe plajă și la piscină, iar cureaua de frânghie robustă îl face mai portabil decât vreodată, devenind boxe portabile puternice.

Prin caracteristica JBL PartyBoost, iubitorii de muzică se pot conecta fără fir la o cantitate infinită de alte difuzoare compatibile JBL PartyBoost, inclusiv alte JBL Pulses compatibile, pentru a crea un spectacol de lumini și mai strălucitor și un sunet mai îndrăzneț. Petrecăreții pot alege culori și efecte pentru a se potrivi oricărei atmosfere prin aplicația JBL Portable, indiferent dacă muzica este activată sau oprită.

JBL Boombox 3 oferă un sunet masiv pentru orice mediu cu noul său sistem de difuzoare cu 3 căi, format dintr-un subwoofer puternic în formă de circuit de curse, două drivere medii și două tweetere. Difuzorul portabil nou proiectat oferă un bas mai profund decât predecesorii săi și are o claritate intensă și un sunet chiar mai puternic decât înainte.

Clasamentul său IP67 pentru rezistență la apă și praf se activează pentru majoritatea condițiilor meteorologice. Cu un mâner metalic robust, cu un mâner din silicon portocaliu atrăgător, conceput pentru confort, difuzorul oferă senzația unei petreceri epice cu confortul portabilității. JBL Boombox 3 menține dispozitivele încărcate în permanență cu powerbank încorporat, iar cu funcția PartyBoost, iubitorii de muzică își pot îmbunătăți experiența și mai mult conectându-l la alte difuzoare compatibile cu JBL PartyBoost pentru un sunet și mai mare și mai îndrăzneț.

JBL Pulse 5 și BoomBox 3 vor fi vândute în ambalaje ecologice de la JBL.

Source