Bucuresti – 3 noiembrie 2023 – Intrarom a fost premiata cu locul al doilea la sectiunea CERCETARE, DEZVOLTARE SI INALTA TEHNOLOGIE, in categoria companiilor mari producatoare de echipamente de comunicatii, in cadrul evenimentului “Topul Companiilor din Romania” organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) in data de 2 noiembrie 2023. Compania a primit un premiu similar la festivitatea decernarii premiilor din cadrul “Topul Firmelor din Municipiul Bucuresti”, organizata saptamana trecuta de Camera de Comert si Industrie Bucuresti.

Acesta este un clasament realizat exclusiv de CCIR si reprezinta un barometru al performantei in afaceri. El este sustinut de indicatori economici puternici, precum cifra de afaceri, profitul din exploatare, ponderea profitului in cifra de afaceri si numarul de angajati, care se bazeaza pe bilantul financiar anual furnizat Camerei de Comert si Industrie de catre Directia Generala a Finantelor Publice.

George Roussos, Directorul General al Intrarom, a declarat:
Suntem foarte mandri sa primim acest premiu important, deoarece reprezinta o recunoastere a performantei companiei, mentinand aceleasi standarde inalte de 30 de ani. Acest eveniment de referinta pentru mediul de afaceri din capitala ne-a onorat pentru ca ne aflam printre cele mai performante companii cu sediul in Romania“.

Source