Evenimentul se adreseaza proprietarilor de afaceri online si offline din Romania, viitorilor antreprenori, agentii de marketing, freelanceri, dar si oamenilor care lucreaza pentru un business si cauta metode performante pentru a contribui la cresterea proiectelor lor sau promovarea in cariera.

Participarea la sesiunile live este gratuita si incurajata, deoarece LevelUp Summit reprezinta o ocazie de interactiune directa intre specialisti si participanti. Ulterior, inregistrarile video vor fi disponibile doar contra-cost.

Inscrierile se fac pe site-ul Gomag.

Un nou eveniment de business. Merita sa participi?

Economia instabila si macro-mediul mai putin generos cu afacerile in acest moment, duce in piata la scaderi pe multe nise. Nu e o noutate, iar majoritatea oamenilor de afaceri se afla in cautare de solutii, pentru a recuceri o parte din impactul pe care il au acum doar top retaileri din piata.

In tot acest context, pentru a face diferenta, ai nevoie sa profiti de oportunitatile pe care ti le aduce interactiunea cu expertii din piata – la care nu ai acces atat de usor, in mod uzual, dar si cu alti oameni ce pot deveni clientii sau partenerii business-ului de care te ocupi.

Echipa Gomag creeaza pentru tine acest cadru pentru crestere, de care trebuie doar sa te folosesti. 

LevelUp Summit este un eveniment 100% online, 100% gratuit, asa ca nu e nevoie sa faci pregatiri costisitoare pentru a participa. 

Iti trebuie doar un dispozitiv pe care sa urmaresti sesiunile live, si timp dedicat pentru a invata lucrurile care te intereseaza. Sesiunile au loc pe site-ul Gomag, precum si in grupul de Facebook eCommerce cu Gomag, incepand de la ora 15:00, in fiecare zi din perioada specificata.

Trebuie sa mai stii ca ti se pregatesc diverse surprize pe parcursul evenimentului. Reamintim ca inregistrarile sesiunilor live vor fi disponibile ulterior doar contra-cost, in Academia de eCommerce Gomag.

Mai ai putin timp sa te inscrii la Gomag LevelUp Summit, pe 29-30-31 mai 2023!

Agenda Gomag LevelUp Summit

Conferinta se desfasoara online, sub forma unor sesiuni live organizate in fiecare zi din perioada 29-31 mai 2023.

Sunt abordate subiecte precum formarea mindset-ului de business, identificarea obiceiurilor si bunurilor care duc la performanta in antreprenoriat, marketing prin ads pe cele mai potrivite canale, date si statistici eCommerce, email marketing, design, extinderea vanzarilor, tips&tricks pentru folosirea functionalitatilor Gomag, dinamica si campaniile comerciale, Gomag Insights, promovare cu Facebook, Google, TikTok, SEO, Google Analytics 4 si multe alte subiecte.

Printre speakerii prezenti la Gomag LevelUp Summit se numara Raluca Radu (MTH Digital), Cristina Popa (eCommerce Expert), Irina Zamfir (easySales), Elvis Floroiu (ZOTIS), Dan Trifan (eCommerce Expert), Cristian Radu (Business Coach), Calin Herta (avocat), Bogdan Babalau-Maghiar (Action Mind), Alex Cimpoca (MKOR), Remus Balan (Double Win), Mihai Vinatoru (DWF), Ionut Grossu (eCommerce Expert), Liviu Taloi (DWF) si Ovidiu Toader (Business Coach).

LevelUp Summit este moderat de Cosmin Daraban, CEO si Co-Fondator Gomag. Tot el va deschide oficial evenimentul cu o sesiune live pe 29 mai, de la ora 15:00.

In cele 3 zile de eveniment se organizeaza sesiuni LIVE incepand de la ora 15:00 si pana dupa 20:00, astfel incat studiile de caz si statisticile prezentate sa raspunda intrebarilor care nu te lasa sa dormi noaptea.

Nu mai pierde timp si asigura-ti un loc virtual chiar acum!Inscrie-te si tu la summit!

Organizatori

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, pe care vand peste 3500 de magazine online din toate industriile. Printre clientii acesteia se numara MindBlower, ProduseCosmetice.ro, Sanco Grup, AFiSport, DualStore, BeautyBee, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori si multi altii.  

Platforma se diferentiaza de concurenta prin functionalitati native exclusive pentru piata romaneasca, precum servicii dedicate de plata si livrare prin GPayments si GShipments, modulul de creare landing page & blog direct in platforma, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator tema si 160+ de aplicatii presetate

Inregistreaza-te acum www.gomag.ro/blog/levelup-summit

Source