Gândește-te cât de necesară este o mașină pentru tine, atât în viața de zi cu zi, dar și dacă vrei să pleci într-o excursie. Ai oportunitatea să alegi din mai multe tipuri de mașini, ceva care ți se potrivește și care este după preferințele tale. Procesul de închiriere este mai simplu ca niciodată!

Mașina ideală pentru tine ar trebui să îți ofere confortul și flexibilitatea de care ai nevoie. Dacă ești interesat de masini de inchiriat bucuresti, citește în continuarea pentru a afla cele mai importante sfaturi care te ajută să faci alegerea potrivită.

Gândește-te pentru ce fel de călătorie îți trebuie mașina 

Înainte să rezervi mașina, trebuie să iei în calcul unde o să mergi și ce o să faci. De exemplu, dacă ai nevoie de un autoturism pentru o călătorie de afaceri, ar fi bine să alegi o mașină practică și bine întreținută. În acest caz poți lua în calcul următoarele mașini, din gama compact:

    Volkswagen Jetta
    Skoda Octavia 4
    BMW Seria 1

Dacă pleci în vacanță cu familia sau grupul de prieteni, optează pentru o mașină spațioasă și confortabilă. Autoturismele SUV sau Microbus sunt foarte convenabile pentru că vei avea destul loc pentru bagaje, în același timp oferind spațiul necesar pasagerilor pentru un drum lung.

Pentru o escapadă romantică, cea mai bună alegere este o mașină luxoasă sau dotată. În acest caz, un Mercedes E class sau C class îți poate garanta o ieșire perfectă. Aceste mașini sunt dotate cu:

1. Oglinzi electrice

2. Aer condiționat

3. Faruri pentru ceață

4. Închidere centralizată 

Mașini performante, indiferent de preț

Este important să iei în considerare și bugetul tău când închiriezi autoturismul. Dacă ești interesat de servicii rent a car bucuresti low cost, Five este o astfel de firmă. Ei dețin o flotă de autoturisme prietenoase cu portofelul, dar care sunt la fel de fiabile și de încredere.

În același timp, dacă doriți puteți închiria și o mașină din gama Luxury pentru a avea o experiență superioară, atât din punct de vedere al confortului cât și al dotărilor. Pe site-ul celor de la Five puteți găsi o listă completă cu tarife inchiriere auto.

Mașini de închiriat pentru toate ocaziile

Fie că ești singur la volan fără pasageri, într-un grup mic de câteva persoane sau te-ai gândit că o excursie cu toți prietenii ar fi distractivă, există mașini pentru toate situațiile. Vezi mai jos un tabel care-ți arată ce tip de mașină ar trebui să închiriezi în funcție de câți pasageri sunt.

Un pasager

Compact sau Low Cost

Grup mic

SUV sau Sedan

Grup mare

Microbus sau SUV 

Indiferent de mașina pe care o alegi, stai fără griji pentru că fiecare este verificată în detaliu de către cei mai buni specialiști. Siguranța pasagerilor este cel mai important aspect, de aceea fiecare mașină are reviziile la zi, punându-se accentul pe partea tehnica.

Pentru a fi sigur că primești mașina pe care o dorești, este recomandat să faci rezervare în prealabil, cu câteva săptămâni înainte. Pe lângă faptul că întreg procesul va fi mai simplificat, nu va mai fi nevoie să aștepți foarte mult în momentul în care vii să ridici mașina.

Procedura de rezervare este și informativă, deoarece vei afla cele mai importante informații despre următoarea ta mașină închiriată. Dacă nu ai timp să faci o rezervare, specialiștii te vor ghida oricum la fiecare pas.

Noi experiențe te așteaptă – ți-ai ales mașina?

Acum că ai aflat mai multe informații și sfaturi despre cum să-ți alegi o mașină, singurul pas rămas este să intri pe site-ul firmei de închirieri auto FIVE rent a car și să analizezi următoarea ta mașină.

Dacă ai orice întrebare, nu ezita să contactezi staff-ul, care are un program extins și te poate ajuta la orice oră din zi. Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, echipa auto îți propune o soluție avantajoasă atunci când ai nevoie de orice fel de mașină.

Source