Anumite sisteme care oferă căldură sau aer condiționat nu pot fi achiziționate de la orice magazin, deoarece nu putem fi siguri de calitatea ofertelor. În plus, este asigurată doar livrarea, dar și nu instalarea lor cu o ofertă de garanție ulterioară. Sistemele acestea sunt destul de complexe și necesită desigur și o echipă de specialiști care să asigure că instalarea lor și starea de funcționare impecabilă. Astfel, firma Hextech se numără printre profesioniștii cu ani de experiență în spate care comercializează pompe de căldură, sisteme de climatizare și aparate de aer condiționat, printre altele. Colaborarea cu branduri de renume asigură un loc fruntaș pe piața de profil privind sistemele de climatizare, dar nu numai.

Aparatele de aer condiționat, indispensabile pentru asigurarea unei aerisiri corecte

Printre celelalte sisteme livrate de către firma Hextech se numără și sistemul de aparate de aer conditionat pentru server. Acesta este un sistem de climatizare de tip Mitsubishi Electric potrivit pentru servere și este compus din 3 sisteme independente. Acestea asigură climatul necesar funcționării serverelor, indiferent de afecțiunile care ar putea surveni. Fie că sunt instalate la interior sau la exterior, acestea funcționează impecabil, la capacitatea cerută.

Aerul condiționat este sănătos, deoarece reglează temperatura dintr-o încăpere în așa fel încât corpul să se simtă confortabil, să nu fie nici foarte frig, nici foarte cald. El funcționează pe principiul mutării căldurii din exterior spre interior, căldura din încăpere fiind transportată în unitatea exterioară de aer condiționat, de unde este degajată spre mediul înconjurător.

Alte sisteme de calitate comercializate de Hextech

Este adevărat că în anumite perioade ale anului se pune accentul pe aparatele de aer condiționat, dar nu trebuie uitate nici sistemele de încălzire livrate de Hextech Industrial care asigură nu doar căldura necesară, dar și furnizarea apei calde menajere. Ne referim aici desigur la pompele de căldură de tip Mitsubishi Electric care folosesc tehnologia Zubadan, care produc apă pentru încălzire sau apă caldă menajeră.

Această pompă de căldură își ia energia din aer pentru a încălzi apa. Tehnologia Zubadan dezvoltată de Mitsubishi reduce foarte mult efectul negativ al scăderii temperaturii exterioare asupra performanțelor pompei de căldură. Pompele de căldură Zubadan folosesc modul de funcționare economic. Regimurile de funcționare pot fi programate din telecomandă.

O echipă specializată pentru instalarea sistemelor reduce riscul de defecțiuni ulterioare

Indiferent de sistemul instalat fie la domiciliu, fie într-o clădire mai mare sau chiar într-un centru comercial, acestea sunt recomandate a fi instalate de o echipă profesională. Majoritatea defecțiunilor survenite ulterior sunt cauzate de o instalare defectuoasă din start.

Pe lângă furnizarea și instalarea diferitelor sisteme, echipa de la Hextech se mai ocupă și de reparațiile sistemelor de climatizare, a pompelor de căldură și a vitrinelor frigorifice. De asemenea, proiectarea și execuția completă a sistemelor de climatizare, ventilație, exhaustare, refrigerare și încălzire este tot asigurată de experții din această echipă.

Produsele comercializate de către Hextech pot fi comandate folosind formularul de contact de pe pagina oficială.

Contact: [email protected]

Source