Invitatul nostru de săptămâna trecută, dl.Marius Șoflete se prezintă și este cunoscut ca inginer constructor, proiectant specializat de case pasive, dulgher de ocazie și creator de conținut online, căruia ii plac cifrele, diagramele și formulele, dar la fel de mult îi place lemnul și construcțiile sustenabile.  În prezentarea sa, a subliniat legătura între acțiunile necesare pentru atingerea standardului de construcție NZEB și controlul emisiilor de cabon. Pe scurt, cei patru pași sunt: termoizolarea casei, alegerea ferestrelor și montajul lor corect, utilizarea unor instalații care economisesc  energie și instalarea unor sisteme producătoare de energie.

 Noi, compania Alukönigstahl, ca furnizor de soluții și sisteme arhitecturale, îi însoțim pe partenerii noștri pe drumul către un viitor neutru din punct de vedere al emisiilor de CO₂.

Cu Schüco Carbon Control, venim în ajutorul arhitecților, constructorilor, operatorilor și investitorilor să îndeplinească cerințele legale din ce în ce mai mari și cerințele de sustenabilitate cerute de clienți, să găsească soluții competitive, adaptate cu precizie, pentru licitații din ce în ce mai complexe!

Schüco Carbon Control face controlabilă decarbonizarea anvelopei clădirii. Principiul modular permite reducerea la minimum a emisiilor de CO₂ în funcție de obiect în toate fazele de construcție – planificare, construcție, exploatare și reciclare. Cu gama noastră extrem de largă de soluții de la Schüco, care combină produsele și serviciile de reducere a emisiilor de CO₂, îi sprijinim în mod activ pe cei implicați în procesul de construcție de-a lungul întregului ciclu de viață al unei clădiri în respectarea cerințelor reglementărilor în materie de construcții în cadrul politicii climatice.

Source