Te-ai decis asupra faptului ca ai nevoie sa inlocuiesti tamplaria pentru ferestrele casei tale? Sau poate ca ai inceput constructia unei locuinte noi si doresti sa gasesti cele mai bune optiuni din perspectiva tamplariei pentru ferestre. In oricare dintre aceste situatii poti sa ai in vedere tamplaria Veka. Vorbim despre un brand de top in domeniul profilelor pentru termopane si un brand care ofera calitate de inalta clasa.

In momentul in care vrei sa montezi tamplarie Veka pentru locuinta ta sau pentru alte imobile, este important sa gasesti o firma care are in oferta astfel de sisteme de tamplarie de la Veka. Una dintre aceste firme este Light Confort. In oferta acestei firme vei putea gasi diferite modele si sisteme ale tamplariei Veka.

Profilele Veka Softline 82 MD

Pentru casele pasive, din perspectiva calitatii tamplariei ferestrelor si usilor, sistemul de profile Veka Softline 82 MD este o varianta foarte potrivita. Sistemul de profile Softline 82 MD de la Veka se numara printre profilele premium din perspectiva cerintelor tamplariei termopan pentru exigentele secolului 21.

Acest sistem de profile termopan asigura un coeficient pentru transfer termic excelent. In acelasi timp ofera un randament energetic foarte ridicat. Acest model de tamplarie Veka este disponibil in diferite variante de culori si nuante, astfel incat tamplaria sa aduca o completare din punct de vedere estetic pentru orice imobil unde sunt montate profilele respective.

Sistemul de profile Veka Softline 76 MD

Softline 76 MD este un al doilea sistem de profile de termopan foarte apreciat din randul profilelor Veka. Acest sistem de profile termopan isi propune sa ofere un echilibru foarte bun in raportul dintre costurile cu energia termica si eficienta energetica a imobilului unde sunt montate respectivele profile.

Aceste caracteristici sunt asigurate de conceptul pentacameral avand o latime de 76 mm cu ranforsari din otel de mari dimensiuni. Vorbim astfel despre o stabilitate foarte mare pentru profilele de termopan si de o izolare termica ridicata. In consecinta vorbim despre un sistem de tamplarie Veka care aduce costuri mici cu energia, climat optim indiferent de sezon si randament energetic ridicat.

Modelul Ideal 4000 de la Veka

Modelul Ideal 4000 se bazeaza pe o structura de sistem cu 6 camere in cadrul profilului standard si cu 2 niveluri de garnituri de bataie. In cadrul acestui sistem de profile de termopan ne putem bucura de o eficienta energetica foarte buna pentru spatiile unde este montat acest sistem de profile termopan foarte modern si adecvat standardelor actuale in domeniu.

Sistemul de tamplarie Veka Spectral

Tot in randul modelelor si sistemelor de tamplarie de la Veka regasite in oferta celor de la Light Confort este modelul Veka Spectral. Acesta are un design foarte elegant prin prisma lacuirii rafinate a suprafetelor astfel incat sa ofere o estetica deosebita si o rezistenta foarte mare la actiunea factorilor de mediu si a factorilor externi.

Toate modele de profile de tamplarie Veka anterior descrise sunt disponibile in oferta Light Confort. Mai multe informatii si detalii pot fi gasite pe lightconfort.ro.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *