In timp, modul de lucru evolueaza atunci cand ai o companie. Din ce in ce mai multe companii sunt create si aleg sa inchirieze mai degraba decat sa cumpere spatii profesionale. Intr-adevar, aceste formule ofera adesea o mai mare flexibilitate, servicii suplimentare, economii la costurile din buzunar, o locatie mai buna etc. In acest articol, vom analiza diferitele avantaje ale inchirierii de birouri pentru companii.

Un spatiu adaptat nevoilor afacerii tale

Inchirierea spatiilor comerciale iti permit in general sa gasesti spatii care sunt deosebit de potrivite nevoilor afacerii tale. Atunci cand alegi inchiriere birouri Bucuresti pentru compania ta, vei descoperi ca vei gasi un spatiu adaptat la dimensiunea efectiva a companiei si, de asemenea, la nevoile sale de vizibilitate.

In functie de numarul de persoane angajate, poti alege un spatiu mai mult sau mai putin mare, in care sa lucreze o singura persoana sau un grup de cateva zeci de angajati. Mai presus de toate, poti sa-ti faci spatiul sa evolueze odata cu proiectul tau si sa-l faci sa creasca in ritmul afacerii tale.

Adesea situate in puncte strategice ale orasului, inchirierea birourilor profesionale poate oferi si acces la spatii care ar fi inaccesibile din punct de vedere financiar pentru cumparare.

Un beneficiu financiar

Inchirierea mai degraba decat cumpararea reprezinta un real avantaj financiar, mai ales pentru companiile tinere care nu au neaparat resursele financiare echivalente ambitiilor lor. Intr-adevar, inchirierea implica faptul ca nu trebuie sa faci un imprumut pentru a-ti infiinta afacerea. Poti sa platesti luna dupa luna si sa nu dai de datorii chiar inainte de a-ti demara afacerea.

Pe langa spatii, inchirierea reduce si costul mobilierului. Poti avea spatii birouri de inchiriat Timisoara complet mobilate care sa-ti permita sa-ti faci griji doar pentru activitatea ta. In plus, costurile de intretinere, internet, electricitate etc., sunt suportate de firma de inchiriere, ceea ce inlatura si mai mult o preocupare de management. Unele spatii pot fi dotate si cu echipamente mai mult sau mai putin high-tech, care pot facilita munca de zi cu zi.

In fine, inchirierea spatiilor profesionale poate fi deosebit de avantajoasa din punct de vedere fiscal. In functie de activitatea ta si de tipul de spatii alese, este posibil sa iti deduci costurile de exploatare aferente costului de inchiriere. Acest lucru iti va permite sa reduci profitul impozabil al afacerii tale.

Un avantaj strategic

Dupa cum ai inteles, inchirierea unui birou pentru compania ta, indiferent de dimensiunea acesteia, reprezinta inainte de toate un avantaj strategic. Un lider de afaceri care are deja un munte de probleme de gestionat zilnic, trebuind sa se ocupe si de probleme practice si-ar ocupa o mare parte din energie pentru o rentabilitate foarte mica a investitiei in raport cu timpul investit.

Inchirierea unui birou pentru compania ta inseamna delegarea unora dintre preocuparile materiale care pot marca o afacere si pot abate concentrarea managerilor de la obiectivul lor profesional. In sfarsit se darama un obstacol suplimentar in calea bunei dezvoltari a unei afaceri si acest lucru poate fi foarte semnificativ, mai ales in primii ani ai unei companii.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *