Daca vrei sa transformi spatiul din curtea ta intr-un loc unic si rafinat, matritele de beton amprentat sunt solutia perfecta.Cu ajutorul acestor matrite,poti realiza diferite suprafete de beton care pot imita textura si aspectul natural al lemnului,al pietrei,al caramizilor sau multe altele modele.

La Beton Amprentat 365 suntem specializati in productia si comercializarea matritelor de beton amprentat de cea mai buna calitate.

Oferim o gama mare de modele si texturi,astfel incat sa poti alege ce se potriveste cel mai bine stilului si proiectului pe care doresti sa il realizezi.Fie ca iti doresti un design rustic,clasic sau modern ai de unde alege!

Utilizarea matritelor pentru beton amprentat este simpla dar mai ales eficienta.

Pur si simplu pui matrita respectiva pe suprafata betonului proaspat turnat si exerciti o presiune pe el pentru a crea modelul dorit.Rezultatul final va fi o suprafata remarcabila, cu un aspect autentic si atragator.

Avantajele folosiri matritelor de beton amprentat sunt numeroase.Betonul amprentat este rezistent la uzura, oferind o solutie de pavare a suprafetelor care rezista in timp.

Betonul amprentat este foarte usor de curatat si rezista la intemperii sau alte conditii meteo extreme.Indiferent daca ai un proiect pentru amenajarea curtii,a trotuarului sau a terasei,matritele de beton amprentat pot transforma spatiul intr-unul elegant si atragator.

Acestea se pot folosi atat pentru utilizare rezidentiala cat si comerciala,oferind un aspect placut si un plus de valoare estetica.

Ne mandrim cu produsele noastre de foarte buna calitate si cu serviciul impecabil pe care il oferim tuturor clientilor nostri.Avem o echipa de profesionisti pregatiti sa te asiste si sa-ti ofere sfaturi in alegerea matritelor potrivite pentru proiectul tau.Daca vrei sa creezi suprafete elegante si rezistente, matritele de beton amprentat de la beton amprentat 365 sunt alegerea perfecta.

Contacteaza-ne astazi si descopera gama noastra variata de modele pentru a transforma spatiul tau intr-unul deosebit si atragator.

Matritele utilizate pentru realizarea betonul amprentat pot fi realizate din:

Cauciuc siliconic – Aceste matrite sunt flexibile si pot reproduce texturi complexe si elaborate.Sunt rezistente la uzura si permit obtinerea de modele precise.

Poliuretan – Produsele fabricate din poliuretan sunt elastice si au o rezistenta buna la deterioare

Plastic dur – Matritele din plastic dur, cum sunt cele realizate din polipropilena sau polietilena,sunt robuste si pot rezista la folosirea repetata. Sunt usor de curatat si de intretinut.

Metal – Unele modele de matrite sunt fabricate din otel sau alte metale rezistente. Acestea sunt foarte rezistente in conditii dificile de lucru. De foarte multe ori ele sunt folosite sunt pentru proiecte de mare amploare sau pentru modele cat mai personalizate.

Este destul de important sa alegeti modele de matrte care sa fie realizate din materiale care sa reziste la presiunea betonului si la conditiile meteo, precum schimbarile de temperatura si expunerea la soare, pentru a asigura rezistenta si calitatea in finisajului betonului amprentat.

Pretul matritelor pentru beton amprentat depinde de mai multe aspecte, si anume:materialul din care sunt realizate,forma,marime,complexitate,preturile incepe de la minim 10-12 euro si pot ajunge la 200-250 euro pentru un singur model.

Source