Demărăm seria cursurilor amatoriale care se vor desfasura pe parcursul lunii Februarie și Martie, la Global School Palazzo Italia.
 Începem pe  5 februarie cu un curs menit să vă facă cunoștință cu La Bella Italia!
Dacă nu ai fost niciodată în Italia sau nu ai cunoscut-o îndeajuns, probabil ai impresia că toţi italienii mănâncă doar pizza şi paste. Ei bine, bucătăria italiană este foarte variată şi bogată.
Veți învăța cum se gătește tipic italian, regional, vă veți delecta papilele gustative cu un preparat din Reg. Puglia – ORECCHIETTE CON CIME DI RAPA (FRIARIELLI). Totul completat la final cu un pahar de vin alb. 
De Ziua Îndrăgostiților, v-am pregătit un curs special la care să veniți alături de jumătatea voastră! Învățăm împreună de ce gătitul este artă, iubire și socializare totodată! 
În prima săptămână din Martie , în apropierea zilei Mamei, vă invităm să ne împrietenim copiii cu mâncarea sănătoasă! Să-Iieducăm că gătitul acasă poate fi distractive și trebuie să fie alternative sănătoasă în condițiile în care sănătatea le e pusă în pericol de mâncarea de tip junk food.
Participanți: 10 persoane. Rezervările se fac la numărul Rezervări:  0724 550 198
Cursul se desfășoară la sediul Global School Palazzo Italia din Șos. Fundeni, nr.39, București (LAC FUNDENI)
Cost: 150 lei
Global School a luat nastere din dorinta de a crea un mediu prielnic  pentru : bucătari, formatori, pizzari, somelieri, degustători, cofetari, patiseri, ce reprezintă astăzi „punctul sensibil” din alimentatia noastra.
Scopul este de a educa  noile generații astfel incat să gătească mâncăruri clasice, preparate mediteraneene, preparate internaționale, dar dezvoltand o tehnica gastronomica echilibrata, printr-o’’educație alimentară” corectă.
GLOBAL SCHOOL PALAZZO ITALIA
Telefon: 0724 550 198
Adresă: Șos. Fundeni Nr.39, Dobroesti, Ilfov
Mail: [email protected]
 

Source