Sa spunem ca cineva s-a decis sa elibereze putin spatiul si s-a decis sa scape de cartile vechi de psihologie populara, cateva carti de bucate care nu s-au deschis niciodata cu adevarat, carti vechi de dragoste (care cu siguranta nu se vor mai citi din nou!) si cateva manuale de anatomie care pur si simplu aduna doar praf pe rafturi.

O idee grozava pentru cei care se afla intr-o astfel de situatie este sa apeleze la aunturile de tip – cumpar carti vechi. Care sunt insa sfaturile de care sa se tina cont?

Cumpar carti vechi – pregateste cartile pentru anunturi

Inainte de a se vinde cartile folosite la un anticariat precum Anticariat-Carti.com, acestea trebuie sa se pregateasca pentru vanzare. La urma urmei, se incearca sa li se ofere o a doua viata, iar alti oameni le vor folosi. Asadar, iata care sunt recomandarile de care trbuie sa se tina cont:

Cei care vand cartile raspunzand la anunturile – cumpar carti vechi – trebuie sa se asigure de faptul ca toate cartile sunt curate si in stare buna.

Cumpar carti vechi | cumpar carti de orice fel | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti vechi

De asemenea, ar trebui sa fie sinceri cu privire la starea cartii. La urma urmei, daca se pretinde ca aceasta este ca noua si ajunge la cumparator in stare buna sau acceptabila, s-ar putea sa nu se primeasca banii la care se asteapta. Nu trebuie sa se uite ca majoritatea cumparatorilor nu accepta carti deteriorate sau carti cu pagini lipsa etc. Astfel de carti pot fi respinse. Asadar, este nevoie de minutiozitate inainte de a selecta cartile pentru vanzare.

Este nevoie sa se asigure de faptul ca toate cartile sunt in stare buna. Trebuie sa se asigur faptul ca s-a facut totul pentru a se pastra in stare buna. Atunci cand unele persoane aleg sa raspunda anunturilor de tip – cumpar carti de orice fel trebuie sa se asigure de faptul ca toate cartile vor ajunge in cea mai buna stare.

Source