Efect de liposuctie? Alege slabire prin inghetare cu Criolipoliza CoolTech! Distruge 30% din tesutul adipos si pierzi 5 cm din circumferinta chiar de la prima sedinta. In plus, daca achizitionezi pachetele online de pe Lagoon.Beauty sau IzzyReduceri.ro beneficiezi de super-preturi!

Criolipoliza CoolTech de la Cocoon Medical este o tehnologie extrem de sigura si cu rezultate garantate, apreciate la nivel mondial, aparatul fiind folosit in saloanele de top din Londra, Paris, Atena si nu numai.

Acum poti sa te bucuri si tu de tehnologia de ultima generatie cu rezultate spectaculoase in remodelare corporala doar la Lagoon.Beauty! Clinica eleganta, zona Floreasca, in spate la hotel Caro.

Criolipoliza pret? La Lagoon.Beauty si pe IzzyReduceri.ro ai preturi cu reducere, special pentru clientele care achizitioneza voucherul online. Ai reduceri de pana la 80% pentru 2 aplicatoare CoolTech durata 70 min./aplicare si 10 min. masaj local pe fiecare zona.

Criolipoliza CoolTech ajunge pana la temperatura de -8° C in mai putin de un minut, reducand astfel potentialul disconfort ce ar putea aparea. In plus, in acest fel nu este afectat timpul efectiv in care tesutul adipos este criogenat.

Tehnologia de ultima generatie distruge 30% din tesutul adipos intr-o singura sedinta si elimina 5 cm in circumferinta pe parcursul urmatoarelor 3 saptamani. Practic, reusesti sa dai jos 1-2 marimi la haine in doar 60 de minute. In plus, castigi timp, poti pune 2 aplicatori in acelasi timp!

Frecventa – 1 sedinta/ luna pe aceeasi zona.

Poti utiliza personal mai multe vouchere pentru a beneficia de mai multe tratamente! Daca veti cumpara un  voucher cu mai multe aplicari, sau chiar mai multe vouchere, veti putea utiliza aplicarile pentru mai multe zone sau chiar pentru aceeasi zona, cu mentiunea ca trebuie sa faceti o pauza de 45 de zile intre aplicari.

Ce este Criolipoliza?

Criolipoliza este tratamentul neinvaziv ce foloseste tehnologia criogenarii in vederea eliminarii definitive a stratului de grasime in exces. Eficienta acestei metode de slabire rapida este comparabila cu cea a liposuctiei chirurgicale, insa fara disconfortul asociat

CoolTech este cel mai performant aparat certificat la nivel mondial (FDA in Statele Unite ale Americii si CE in cadrul Uniunii Europene) ce utilizeaza tehnologia criogenarii, ajungand pana la temperatura de -8° C in mai putin de un minut, reducand astfel posibilitatea aparitiei disconfortului.

Rezultatele acestei metode de slabire rapida sunt uimitoare, eliminandu-se pana la 5 cm in circumferinta pe parcursul a 3 saptamani.

Cum actioneaza Criolipoliza Cooltech?

Modul de actiune: manerul aplicatorului produce un vacuum ce atrage tesutul adipos in interiorul acestuia, reducand astfel circulatia sangvina si facilitand procesul de criogenare; in faza a doua tesutul absorbit in maner este adus la temperatura de -8° C in cca. un minut, procedeu ce va determina eliminarea din organism a grasimilor acumulate pe cale naturala, prin sistemul limfatic.

Durata unei sedinte de tratament este de 70 de minute.

Te-am convins? Vrei sa slabesti si consideri ca esti candidatul perfect pentru a incerca procedura de CRIOLIPOLIZA? Atunci alege una dintre ofertele noastre si cumpara voucherul disponibil pe Lagoon.Beauty sau www.IzzyReduceri.ro!

Source