Champions League începe în forță cu partida dintre AC Milan și Newcastle United, iar meciul serii de marți este cel dintre PSG și Borussia Dortmund. Derby-urile vor continua și miercuri, când se va disputa partida dintre Bayern Munchen și Manchester United. Cele mai tari meciuri din Champions League sunt în direct la Digi Sport.

Așa cum ne-a obișnuit deja, Unibet a pregătit sute de selecții pentru meciurile preferate din secțiunea cote pariuri Champions League. Și asta nu este tot! Odată cu meciurile din Champions League, revine și celebrul concurs predictor GAME OF CHAMPIONS la Unibet. Toți utilizatorii își pot încerca abilitățile de pariori gratuit pentru un premiu senzațional de 125.000 RON cash. Pentru a pune mâna pe acest premiu, este necesar să răspundă corect la toate întrebările propuse.

AC Milan – Newcastle, debut în forță în Champions League

În Grupa F, marți de la ora 19:45, AC Milan primește vizita lui Newcastle, în direct la Digi Sport 1. AC Milan are moralul zdruncinat după eșecul cu Inter Milano, scor 1-5, și are nevoie de un meci convingător în așa fel încât să își ia revanșa în fața fanilor. În schimb, Newcastle a învins-o pe Brentford în ultima etapă din Premier League.

AC Milan se remarcă totuși printr-un joc bun acasă, își face multe ocazii de a marca și înscrie adesea. Drept dovadă, în ultimele trei meciuri de acasă a marcat cel puțin trei goluri mereu. Ținând cont de diferența de experiență dintre cele două echipe, poți să pariezi că AC Milan va marca Peste 1.5 goluri în această partidă, la cota 2.02. Dacă ești interesat de cotele 1X2, ambele echipe au cota 2.65 la victorie, iar egalul are cota 3.65.

PSG – Dortmund, un alt meci de cinci stele

Grupa F este cea mai interesantă din Champions League, iar seara de marți, de la ora 22:00, le pune față în față pe PSG și Borussia Dortmund. PSG s-a împiedicat în ultima etapă din Ligue 1 și a pierdut acasă cu Nice, în timp ce Dortmund a învins în deplasare la Freiburg.

PSG pornește ca favorită deși i-a pierdut pe Neymar și Messi și are o șansă bună să câștige. Și cum ambele echipe sunt obișnuite să înscrie, poți să mizezi la Unibet pe victoria francezilor și pe Peste 2.5 goluri, la cota 2.23. PSG are cota

Bayern Munchen – Manchester United, derby-ul săptămânii

Cel mai atractiv meci al săptămânii se dispută în Grupa A, miercuri de la ora 22:00, între Bayern Munchen și Manchester United. Bavarezii au ratat de puțin victoria cu Leverkusen în ultima etapă din Bundesliga, în timp ce United a suferit al doilea eșec la rând în Premier League, acasă cu Brighton.

Bayern e obișnuită cu jocurile tari, cu primul loc în clasamentul Germaniei, iar acasă este o forță în Champions League. Pornește ca favorită și poți să mizezi la Unibet că va câștiga partida și se vor marca Peste 3.5 goluri, la cota 2.88. Pentru cotele 1X2, Bayern are 1.57, United are 5.50, iar egalul are cota 4.80.

Cotele publicate în acest articol fac parte din oferta operatorului Unibet și pot suferi modificări. Unibet face parte, alături de Vlad Cazino, din Kindred Group, un nume de referință din industria de jocuri de noroc online, cu peste 26 de ani de experiență la nivel internațional.

Grupul Kindred este primul operator care adoptă un indicator de urmărire a veniturilor obținute din câștiguri brute de la clienții cu risc ridicat de adicție, prin intermediul unor instrumente concepute cu ajutorul celor mai performanțe tehnologii. Obiectivul grupului este de a le oferi utilizatorilor o experiență sigură și distractivă, iar scopul final este de a nu mai obține venituri generate de jocurile de noroc dăunătoare.

Source