Procedura de epilare totala la salon este una des intalnita astazi. In urma unor studii s-a constatat faptul ca epilarea cu ceara si cea cu laser sunt cele doua proceduri care nu permit parului sa creasca saptamani sau perioade mult mai lungi de timp.

Nu exista un tratament care sa stopeze definitiv cresterea firului de par. Site-ul FreeStyleBeauty.ro ofera clientilor sai oferte avantajoase in ceea ce priveste metoda de epilare cu laser.

Epilare totala la salon cu laser: avantaje

Odata ce se incepe asa numita calatorie cu epilarea cu laser, clientii nu vor mai trebui sa cheltuiasca banii pe tratamente regulate cu ceara, creme depilatoare, aparate de ras sau alte metode de epilare. Epilarea cu laser are un pret. Saloanele pot percepe preturi foarte mari, mai ales in comparatie cu alte forme de epilare, cum ar fi ceara. Cu toate acestea, alegand metoda epilarii cu laser pe termen lung se vor economisi foarte multi bani, dar si timp.

Pentru epilarea cu laser nu este nevoie de par pe suprafata pentru a se putea realiza procedura. De fapt chiar se recomanda ca parul sa fie ras inainte de sesiune, prevenindu-se astfel arderea parului de la suprafata. Firele de par vor cadea treptat pe masura ce vor muri in saptamanile de dupa sedinta de tratament.

Fotoregenerare cu laser | Epilare totala la salon | FreeStyleBeauty.ro

epilare totala la salonEpilarea cu laser vizeaza in mod specific firele de par chiar la nivelul foliculului. Acesta este un beneficiu deosebit. Majoritatea clientilor pot obtine pierderea permanenta a parului in 3 si 7 sedinte, astfel incat epilarea cu laser are un mare succes.

In cat timp creste firul de par?

Parul corporal ajunge la lungimea sa maxima in aproximativ o luna. Despre parul feminin se considera ca acesta creste mult mai greu spre deosebire de cel masculin Exista cativa factori care pot influenta rata de crestere a parului. Spre exemplu factorii legati de nutritie, medicamente sau chiar si factorii genetici.

Pe masura ce corpul imbatraneste, rata cresterii a firului de par poate incetini. De asemenea, in cadrul salonului FreeStyleBeauty se poate face si fotoregenerare cu laser, una dintre cele mai apreciate terapii de infrumusetare.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *