Agende personalizate cu mesaje motivaţionale
Chiar dacă telefoanele mobile sunt parte activă în viaţa noastră, tot mai rămâne loc şi pentru adnotările clasice iar agenda cu copertă din piele este piesa perfectă. Poate fi oferită cu ocazia Crăciunului, cu ocazia zilei de naştere, de Valenite’s Day sau pur şi simplu pentru că îţi face plăcere să îi aminteşti cât îl preţuieşti.
Totuși agenda nu trebuie să fie banală, așa că optează pentru variantele personalizate, sunt mai intime. Mesajele de tip “A Perfect Man! Approved”, “Never make excuses” sunt amuzante şi motivaţionale. Când vrei să transformi darul în unul personal, nu ezita să laşi o dedicaţie pe prima pagină!
Șosete colorate
Ai observat că domnii sunt tot mai creativi când vine vorba de accesorii vestimentare? Te-ai gândit că şosetele colorate pot fi daruri ideale? Sunt amuzante, utile şi aduc culoare… Dacă alegi șosete de diferite culori, cu siguranță vei aduce ceva funny în garderobă.
Seturile de șosete, Tattoos, You Animal!, Funk You sunt doar câteva dintre piesele care crează senzaţia în garderobă. Când alegi cadouri bărbaţi șosete colorate, nu te poți numi decât creativă!
Desfăcător de bere
Trebuie să recunoşti, şi partenerului tău îi place să savureze o bere bine răcita! Seara, după o zi istovitoare, în weekenduri în momentele de relaxare, la întâlnirea cu prietenii, vară când nopțile devin tropicale…este clar nu trebuie un moment anume sau un motiv pentru se bucura de o bere rece!
Alege un desfăcător  cu o formă amuzantă sau unul cu un mesaj intrigant. Un astfel de obiect este un dar practic, util genial!
Aceste idei de cadouri sunt soluții deosebite care te ajută să faci o surpriză plăcută domnului special din viața ta.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *