Sistemul celor mai de calitate baterii de duș determină debitul de apa direct în jetul de duș, iar de acolo urmărește amestecarea la temperatura dorită. Cu o utilizare mai intensivă a dușului, dintr-o familie de 4 persoane, se efectuează aproape 20 de mii de cicluri de lucru pe an. Robinetele joacă un rol important ca detaliu în designul băii. Din punct de vedere estetic sunt si un element major de design care își propune să ofere stralucire și stil întregii încăperi. Stilul robinetelor poate fi retro, antic sau minimalist.

Exista modele extrem de neobișnuite în lume, precum bateriile din sticlă, sau forme care se joacă cu jeturile de apă, rezultând forme diferite. Pentru marii iubitori de lux, la comandă se realizează și robinetele aurite sau integral aurii. Există și cele care sunt acoperite cu pietre prețioase. Alegând un design și funcții diferite pentru robinet, vei seta perfectul pentru casa ta.

Robinetul monocomandă se dovedește din ce în ce mai popular pe piața mare. Este mai practic și mai convenabil. Este nevoie de o singură mișcare și veți sări din apă caldă în apă mai rece, pentru aceasta trebuie doar să mutați robinetul în direcții diferite. Puterea jetului este reglată fără probleme. Un avantaj important al acestuia este instalarea ușoară, care nu necesită cunoștințe speciale. Robinetul cu doua supape are un sistem pentru reglarea apei calde și reci. Sunt practice, dar mai incomode.

Avantajul lor este că oferă un rezultat mai precis la amestecare și economisesc o parte din consumul de apă. Al treilea tip pe care îl vom lua în considerare aici sunt bateriile termostatice. Sunt mecanisme ale noii generații, oferind confort, fiabilitate și siguranță completă. Designul lor este extrem de elegant și sofisticat. Acest robinet are 2 manere. Unul pentru a crește și a micșora jetul de apă și celălalt pentru a regla temperatura exactă. Cu ele, setarea apei este foarte ușoară și temperatura selectată se menține constantă. Bateriile termostatice au un element de blocare care previne opărirea cu apă clocotită. Adică temperatura apei nu poate fi mai mare de 38 de grade Celsius. Dacă doriți o temperatură mai mare, trebuie doar să eliberați butonul de blocare.

Sursă: https://www.keramo-bg.com/

Source