Fiecare membru al echipei din spatele h4l Development este motivat de crezul definitoriu, ”însuflețește viața”, având obiectivul îndrăzneț de a construi, până în 2035, 50.000 de apartamente care însuflețesc viața. Valorile fundamentale care ghidează h4l Development în fiecare etapă a proiectelor pun viața pe primul loc, având grijă de oamenii care aleg să locuiască în aceste cartiere, promovând conviețuirea armonioasă. Armonia cu natura, dezvoltarea sustenabilă, inovația și eficiența sunt elemente-cheie în abordarea h4l. 

Pentru a putea construi cartiere care însuflețesc viața în cât mai multe orașe din țară, h4l se concentrează pe trei elemente fundamentale: echipa h4l, sistemul de management al calității în 36 de reguli și închegarea unei comunități de oameni care apreciază aceste valori, ducând povestea h4l mai departe. 

Prin abordarea inovatoare și prin integrarea celor 36 de reguli care stau la baza promisiunii h4l, dorința este aceea de a asigura însuflețirea vieții. În mijlocul unei comunități cu care locatarii rezonează, se creează un sentiment de apartenență, siguranță și liniște, care capătă un sens aparte, manifestat prin bucuria simplă de a experimenta viața așa cum este ea. Fiecare regulă reprezintă un aspect esențial al conceptului adăugând valoare și garantând experiența de locuire completă – tocmai prin focusul pe lucruri esențiale, simplitate și stare de bine. Arhitectura modernă, realizată de CUBE Architecture, pune accent pe linii fluide, geometrii construite pe principiul ”forma urmează funcția” și abordare minimalistă. Aceasta se reflectă în spațiile vitrate generoase și în terasele mari, care permit luminii naturale să pătrundă în fiecare cameră. Amplasarea și orientarea optimă a cartierelor asigură utilizarea eficientă a luminii solare, iar spațiile dedicate pentru grădiniță, magazine,  restaurante, community center și alte spații funcționale și pentru relaxare completează conceptul de comunitate în care fiecare locatar se simte acasă.

O viață mai bună și mai confortabilă înseamnă și mai multă siguranță. Astfel, cartierele h4l sunt închise și beneficiază de acces controlat, asigurând intimitate și liniște locatarilor. Zonele de joacă sunt sigure, iar din punct de vedere seismic, proiectarea structurii este realizată conform celor mai înalte standarde. În plus, conceptul h4l exclude mașinile din spațiile rezidențiale, oferind locuri de parcare subterane sau în zonele exterioare ale cartierelor. Confortul se traduce și în locuințe pregătite pentru tehnologiile smart ale viitorului, izolate fonic, spațioase, compartimentate optim, în camere înalte. În aceeași notă a confortului termic și eficienței energetice intră și izolarea termică, realizată cu vată bazaltică și  fațadele ventilate, cu impact scăzut asupra mediului.

Mai mult verde și armonie cu natura reprezintă o altă valoare importantă pentru h4l. Dezvoltarea cartierelor în armonie cu natura, utilizarea de soluții tehnice sustenabile și a materialelor reciclabile contribuind, astfel, la protejarea mediului înconjurător, dar și la facturi mai mici la utilități. Proiectarea 3D BIM și managementul calității construcției garantează o abordare inovatoare și sustenabilă optimizată, simplificând procesele, precum și serviciile post-vânzare de înaltă calitate. Astfel, promisiunea h4l, asigură, prin cele 36 de puncte, menținerea locuințelor  în condiții optime pe termen lung, acest aspect contribuind la o viață liniștită și confortabilă, în care rezidenții să se simță cu adevărat acasă.

h4l înseamnă şi o bibliotecă de informaţii despre apartamente şi case, citeşte pe larg pe h4l.ro despre:

1. APARTAMENTE DE VANZARE BUCUREȘTI – Cel mai bun raport calitate / preț – inovație și optimizare

2. Imobiliare București – Cum alegi un apartament sau o casă pentru care să ai un randament mare

3. Case de vânzare Ilfov – pentru cei care își doresc mai mult

Source

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *