Aflata la mare cautare, aceasta folie pentru solare este disponibila acum la un pret special in unul dintre cele mai cunoscute magazine online. Folia multiaditivata vine la pachet cu o serie de calitati de top, care ii asigura rezistenta si durabilitate, indiferent de conditiile meteo. Face fata cu brio sezonului geros, datorita elasticitatii, care o plaseaza in topul produselor de acest tip. Aditivii UV, EVA, IR, AB asigura o dezvoltare armonioasa a culturilor si iti usureaza munca de zi cu zi.

Afla cum te poate ajuta o folie pentru solare si achizitioneaz-o pe cea potrivita!

 

Indeparteaza insectele daunatoare

Tratata antivirus prin aditivul AV, folia profesionala Perita contribuie – semnificativ – la indepartea tuturor insectelor daunatoare din interiorul ei. Este rezistenta la stropirile cu sulf si iti va usura munca in lupta impotriva daunatorilor.

Desi scopul ei principal este de a acoperi structura lemnoasa sau metalica, in functie de caz, a solarului, aceasta folie vine la pachet cu avantaje suplimentare, pe care nu poti sa nu le iei in considerare. Odata ce ai achizitionat-o, te poti bucura de 48 de luni de garantie, dar si de durata ei de viata ce poate ajunge si pana la 8 ani, in functie de grosime. Cea mai folosita folie e cea de 170 microni.

 

 Are o rezistenta foarte crescuta, spre deosebire de alte folii

Principala problema a foliilor pentru solarii, identificata de utilizatori, este rezistenta. De cele mai multe ori, foliile ieftine nu au o calitate garantata, si nu reusesc sa faca fata conditiilor atmosferice. Cu atat mai mult in sezonul geros, ele nu se pot adapta la fenomenele meteo, si se deterioreaza odata ce au fost impactate de incarcatura de zapada, contractarea la ger sau dilatarile de caldura. Ei bine, tocmai din acest motiv folia profesionala Perita se bucura de o atat de mare notorietate. Are o elasticitate ridicata si o rezistenta foarte crescuta, de unde si durata ei de viata atat de extinsa. Merita investitia in orice moment!

Impiedica formarea condensului in interiorul solarului

Odata cu modificarile de temperatura, primul care isi face simtita prezenta in interiorul solariilor este condensul. Acesta se instaleaza rapid, iar efectele sale sunt daunatoare, de la aparitia primilor stropi mari de apa. Folia profesionala Perita integreaza functia speciala anti-picurare, care transforma picaturile mari de apa in picaturi aproape nedetectabile. Stratul de apa devine foarte subtire, uniform, si nu impacteaza dezvoltarea plantelor din solarii.

Dar lista avantajelor nu se opreste aici! Pe langa functia anti-picurare, folia Perita beneficiaza si de functia anti-ceata, dar si de efectul anti-praf. Beneficiile sunt, clar, evidente.

RegalFermierul.ro: plasa de umbrire si folii pentru solarii la pret wow!

Folia profesionala Perita este disponibila in oferta magazinului RegalFermierul.ro la cel mai bun pret de pe piata, fiind un produs 100% original. La super oferta este si plasa de umbrire Regal Fermierul, dar si alte solutii de ultima generatie pentru acoperirea serelor si a solariilor.

Fondatorii magazinului RegalFermierul.ro sunt experti in legumicultura si vin in intampinarea agricultorilor cu solutii moderne, eficiente, testate chiar de ei. Daca ai nevoie de suport sau consiliere in identificarea produsului potrivit, specialistii iti stau la dispozitie. Mai mult, iti ofera un voucher de 200 RON pe care il poti folosi la urmatoarea comanda, la cumparaturi in valoare de 2000 RON. Alege calitatea fara compormis, oferita de magazinul online RegalFermierul.ro!

Date de contact:

Tel:  0769493825 / 0336 802 328

E-mail: [email protected]

Source