Se întâmplă de foarte multe ori ca anumite accesorii de la ferestre sau uși să se defecteze, mai ales la cele din PVC. Plasele pentru insecte, mânerele, glafurile sau chiar feroneria sunt des încadrate în această categorie. În cazul în care te confrunți cu o astfel de situație, la PVC MAG găsești tot ce ai nevoie în materie de accesorii PVC și produse extra pentru tâmplăria ta. Acestea pot fi achiziționate într-o gamă largă, astfel încât să găsești ceva potrivit pentru nevoile tale. În plus, le poți comanda chiar dacă celelalte sunt încă în funcționare, pentru a te asigura că ai totul la îndemână dacă se strică.

Varietatea de produse de la PVC MAG cuprinde o mulțime de accesorii care pot fi exact ceea ce cauți când crezi că tâmplăria nu mai funcționează corect. Poți comanda online accesorii de tâmplărie, plase pentru insecte, produse pentru etanșare și eficiență energetică, dar și scule pentru montajul lor. În secțiunea de accesorii de tâmplărie ai la dispoziție o mulțime de broaște pentru ușă, mânere pentru ușă, mânere pentru ferestre, sisteme de siguranță pentru copii, glafuri, feronerie, accesorii tâmplărie, dar și accesorii pentru montaj la ferestre și uși. Glafurile pot pentru interior din PVC, dar și pentru exterior – din aluminiu.

Un lucru esențial pe perioada verii este plasa de insecte. Aceasta se defectează de multe ori, iar plasa în sine se poate rupe din varii motive. Nu trebuie să renunți la acest aspect, deoarece este un accesoriu foarte important. Plasa protejează întreaga familie de mușcăturile periculoase de insecte, nu permite intrarea lor în casă și în acest fel copiii și adulții sunt mai protejați.

Descoperă gama largă de plase pentru insecte de la PVC MAG!

Pe site-ul pvcmag.ro ai la dispoziție o gamă largă de plase antiinsecte, ideale pentru tot sezonul cald. Poți comanda online plase pe balamale, plate tip plisse, cât și accesorii pentru plasele de țânțari. în funcție de nevoile tale ai posibilitatea de a alege din mai multe produse, în dimensiuni și modele diferite. Acestea pot fi cu profil dublu pentru ușă, plase pentru ferestre, dar și plase din fibră de sticlă pentru a le monta în cadrul ramelor.

Tot pe site găsești și cadru distanțier din aluminiu pentru plasele de insecte, mânere pentru ușile de balcon, sisteme de prindere pentru traverse, cât și multe alte produse în acest sens. Plasele pot fi pe culori diferite, pentru a se încadra perfect în design-ul ferestrelor și al ușilor.

Produse variate de etanșare și eficiență energetică

Etanșarea este foarte importantă, atât la ferestre, cât și la uși. Aceasta asigură o temperatură optimă în interior, fără să pierzi căldură pe timpul sezonului rece sau ca aerul răcoros să fie scos pe perioada sezonului cald. Dacă ai probleme de acest tip la ferestrele sau ușile tale, pe site găsești articole în materie de etanșare și eficiență energetică. În cazul în care ai nevoie de ajutor în alegerea produselor, poți contacta echipa la numărul de telefon de pe site sau la [email protected].

Source