Astfel, un generator de curent reprezinta sursa principala de alimentare pentru zonele izolate unde nu exista retea de alimentare cu energie electrica, dar si o solutie de incredere pentru sistemele de alimentare cu energie electrica a unor consumatori prioritari.

Lider pe piata est-europeana de solutii energetice, Endress Group Romania produce generatoare de curent si surse neinteruptibile, sub marca Zenessis, ce inglobeaza ultimele tehnologii in domeniul electric si al motoarelor cu ardere interna, pentru a oferi un plus de performanta acolo unde este cea mai mare nevoie.

Portofoliul companiei include generatoare de curent electric monofazate si trifazate, profesionale, surse neintreruptibile UPS, dar si panouri solare fotovoltaice, turbine eoliene si microhidrocentrale.

Motoarele utilizate de producator, indiferent ca sunt diesel, pe benzina sau gaz, respecta standardele europene privind normele de poluare si sunt optimizate din perspectiva consumului de combustibil.

Mai mult decat atat, toate produsele sunt concepute inca din faza de proiect pentru o utilizare minima de 20 ani, au 5 ani garantie in exploatare si sunt inregistrate la Osim, prin brevete de utilitate, sau la EUIPO Alicante.

Cercetare, dezvoltare si inovare continua

O prima etapa in furnizarea de solutii sigure, on demand, atat pentru clientul final, cat si pentru serviciile after-service, este reprezentata de panoul de ocolire. Acesta are la baza un sistem complex si complet oferit clientului in multiple aplicatii si proiecte, sistem ce pune accentul pe siguranta in exploatare prin protectia la sub/supra tensiune, sigurante magneto-termice si de scurtcircuit, cat si prin interblocaje mecanice.

Totodata, anclansarea automata a rezervei este foarte apreciata de clienti pentru fiabilitatea, modularitatea si integrarea completa in solutiile propuse, atat in proiectele standard de tip back-up AMF, cat si in proiectele mai complexe de “power management” si sincronizare de tip SpTm sau MINT.

Disponibile ca solutie separata sau intergrate in furnitura grupului electrogen, panourile ATS (AAR) se remarca prin versatilitatea oferita in cadrul solutiilor “stand-alone”, solutii disponibile pentru o gama larga atat de puteri, cat si pentru o serie variata de produse de la furnizori consacrati de echipamente de control si comutare.

Modularizarea, compactarea si proiectarea continua de solutii integrate complexe au condus la sisteme inovatoare, compania mandrindu-se cu unele dintre cele mai performante solutii energetice de pe piata.

In spiritul inovarii permanente, Endress Group a incheiat un contract de cercetare si dezvoltare cu Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca, prin intermediul Facultatii de Inginerie din Resita, pentru a deschide o noua etapa de dezvoltare si perfectionare a produselor fabricate.

Prin acest Centru de Cercetare si Dezvoltare in Inginerie, investitie ce va fi demarata in anul 2021, se vor crea noi oportunitati de dezvoltare si inovare a produselor si proceselor. Inginerii din cadrul companiei vor avea astfel acces la ultimele dotari din domeniul proiectarii si testarii materialelor electrice si a elementelor de automatizare, pentru a le putea implementa in productia de serie.

Desigur, atentia principala se indreapta catre clienti, generatoarele si accesoriile produse de Endress nu doar ca satisfac majoritatea pretentiilor existente, ci sunt si adaptate nevoilor si specificatiilor clientilor.

Compania asigura consiliere tehnica pentru alegerea generatorului, astfel incat acesta sa corespunda cerintelor energetice ale utilizatorilor. Totodata, mentenanta, schimbul de piese, orele de training, precum si pozitionarea geografica a echipelor de service au fost gandite special pentru clienti.

In Romania, Endress Group este prezent prin puncte de lucru, depozite, birouri de vanzare si ateliere de service in Timisoara, Cluj, Bucuresti si Brasov. Se asigura astfel transportul si asistenta la punerea in functiune a produselor vandute, precum si interventia rapida atunci cand este nevoie.  

Source