De-a lungul timpului, multe carti au fost scrise pentru a ajuta mamele in diferitele lor roluri si responsabilitati. Acest articol recomanda cateva carti care ca ar trebui sa fie citite de mame, pentru ca le pot ajuta sa se dezvolte si sa-si indeplineasca rolul cu succes.

Cartile care fac subiectul acestui articol pot fi gasite uneori si in categoria reduceri de carti in anticariat Printre Carti, de unde pot fi cumparate mai ieftin.

Carti de vanzare online care ajuta mamele sa isi indeplineasca rolul cu succes

Urmatoarele titluri sunt ale unor carti de vanzare si online, care pot ajuta mult orice mamica:

  • Parenting with Love and Logic, de Foster Cline si Jim Fay. Aceasta carte este un ghid practic pentru a creste copiii cu dragoste si logica. Autorii abordeaza teme precum disciplina, controlul, autonomia si responsabilitatea si ofera sfaturi pentru a face fata provocarilor cotidiene ale cresterii copiilor.
  • Simplicity Parenting, de Kim John Payne. Este o carte care exploreaza modul in care ritmul si complexitatea vietii pot avea un impact negativ asupra copiilor si ofera solutii practice pentru a le reduce stresul si a imbunatati calitatea vietii familiei. Autorul ofera sfaturi pentru a simplifica viata de zi cu zi.
  • The Conscious Parent, de Shefali Tsabary. O carte care aduce in prim planul cititorului relatia dintre parinte si copil si ofera o abordare mindfulness si constienta in cresterea copiilor. Autorul argumenteaza ca atat conexiunea autentica, cat si compasiunea, sunt esentiale in cresterea copiilor, si ofera tehnici practice pentru a imbunatati aceste abilitati.
  • The Fifth Trimester, de Lauren Smith Brody. Cartea ofera sfaturi practice pentru mamele care se intorc la munca dupa nastere. Autorul exploreaza probleme precum planificarea, balanta intre viata profesionala si cea personala si ofera solutii pentru a face fata cu succes acestei tranzitii.
  • The Motherhood Manifesto, de Joan Blades si Kristin Rowe-Finkbeiner. O carte care exploreaza probleme sociale si politice legate de maternitate si ofera solutii pentru a face fata acestor probleme. Autorii abordeaza probleme precum concediile de maternitate, sanatatea materna si a copiilor si drepturile mamei la munca si la vot.

Reduceri de carti in anticariat | carti de vanzare si online | PrintreCarti.ro

Reduceri de carti in anticariat

Toate aceste carti sunt esentiale pentru mamele care doresc sa isi indeplineasca rolul cu succes si sa ofere o crestere sanatoasa si fericita pentru copiii lor. Acopera o varietate de subiecte, de la discipline la echilibrarea vietii personale si profesionale, la politici sociale si legale. In plus, pot fi achizitionate de pe rafturilea anticariatului PrintreCarti.ro, simplu, confortabil si rapid.

Source