Prin abordări creative și inovatoare, We Are Younger a schimbat fața comunicării în sectorul agricol. Având o echipă de experți în branding, comunicare digitală și strategii de marketing, agenția a colaborat cu numeroase companii de agribusiness pentru a le ajuta să se dezvolte și să se adapteze la cerințele pieței moderne.

„Suntem entuziasmați de oportunitatea de a lucra în sectorul agricol și suntem dedicați să aducem inovație și o abordare proaspătă în comunicarea agribusiness-urilor”, a declarat Claudiu Ludoșan, Managing Partner.

We Are Younger aduce un twist inovator în sectorul agricol local prin abordări creative și o echipă de specialiști în branding și comunicare digitală. Obiectivul nostru este să contribuim semnificativ la dezvoltarea unor branduri puternice și competitive pe piața locală și internațională. Colaborările noastre de succes cu Agro-Est Muntenia, AEM Holding și Distileria Măgura Zamfirei demonstrează că suntem capabili să ne adaptăm la cerințele pieței și să oferim soluții eficiente și relevante pentru diverse domenii, inclusiv agribusiness-ul, fără a renunța la doza noastră specifică de creativitate și îndrăzneală.

„Prin intermediul abordărilor noastre creative și a experților noștri talentați, suntem determinați să construim parteneriate solide și să dezvoltăm branduri de succes în acest domeniu vital.” a adăugat Georgiana Ludoșan, Managing Partner

We Are Younger continuă să-și extindă portofoliul de clienți în sectorul agricol și rămâne angajată să ofere soluții personalizate, inovatoare și eficiente pentru companiile de agribusiness din România.

Source