Iubirea e o forta mai formidabila decat oricare alta. E invizibila, nu poate fi vazuta sau masurataIubirea e o forta mai formidabila decat oricare alta. E invizibila, nu poate fi vazuta sau masurata

Februarie este considerata de multi luna iubirii, prilej excelent pentru a arata dragostea pentru persoana iubita. Indiferent ca se sarbatoreste Valentine’s Day sau Dragobetele – sau, de ce nu, ambele (mai ales ca frumos e sa se arate aprecierea pentru partener in fiecare zi) -, e bine ca pregatirile pentru aceasta zi sa nu fie lasate pe ultima suta de metri. Iata 10 idei pentru a face din Valentine’s Day si Dragobete doua zile speciale!

1. Un mic dejun tematic – ziua poate incepe cu un mic dejun care sa includa produse preferate de persoana iubita, dar si produse romantice, tematice cum sunt si amestecurile de Valentine’s Day de la Mixit, dintre care editia limitata a produsului Elixirul iubirii, Mixit Rock n’ Choc – Bomboane de ciocolata cu pudra de zmeura si seturile disponibile. 

2. Un cadou special sau personalizat – partenerii pot pregati un cadou handmade, surpriza (o pictura, un colaj, un montaj – un film care include mai multe fotografii/filmulete din anii petrecuti impreuna, o poezie dedicata persoanei iubite etc.). 

3. O experienta unica – partenerii pot alege o activitate pe care sa o faca impreuna pentru prima data, in functie de buget si preferinte. De la zbor cu un avion usor la tras cu arcul, de la o lectie de calarie ori escalada si pana la o experienta fine dining sau wine tasting, sunt o multitudine de optiuni disponibile. 

4. O zi de spa –  Valentine’s Day si/sau Dragobetele pot deveni zile de relaxare impreuna, iar o zi la spa poate oferi pauza necesara de la problemele si treburile zilnice. 

5. O excursie de o zi / un weekend –  indiferent daca este vorba de o plimbare pe malul marii sau o calatorie la munte ori la un castel medieval, se poate planifica o excursie intr-un loc pe placul ambilor parteneri. Alternativ, se poate alege organizarea unui weekend romantic, in tara sau strainatate – o minivacanta binevenita! 

6. O activitate creativa realizata impreuna – pictura, modelaj, decoratiuni etc. – nu conteaza ce se alege, atat timp cat ambii parteneri sunt deschisi catre o astfel de activitate care le permite sa petreaca timp impreuna facand ceva creativ si personal.

7. O lectie la care participa ambii parteneri – poate fi o lectie de dans, de gatit, de caligrafie, olarit s.a.m.d. 

8. O seara de jocuri/board games/filme – daca ambele persoane prefera o seara linistita acasa, atunci se poate lua in calcul o seara de board games/jocuri de societate/jocuri video, daca este o pasiune a ambilor, ori se poate viziona un film impreuna. 

9. O sesiune foto romantica – se poate colabora cu un fotograf profesionist pentru a captura momentele speciale ale zilei de Valentine’s Day si/sau Dragobete si sa se creeze astfel amintiri speciale pentru aceasta zi.

10. O cina speciala – indiferent ca este acasa ori in oras, mesele de seara de Valentine’s Day sau Dragobete pot fi ocazii deosebite de a petrece timp impreuna. Se poate opta intre o cina la restaurant, una acasa, care sa includa preparatele preferate ale celor doi, ori alte surprize adaptate cuplului, in functie de preferinte (o cina in aer liber, de exemplu, daca vremea o permite).

„Iubirea e o forta mai formidabila decat oricare alta. E invizibila, nu poate fi vazuta sau masurata şi, totuşi, este suficient de puternica sa te transforme intr-un moment şi sa iţi ofere mai multa bucurie decat ar putea-o face orice lucru material.” spune Barbara de Angelis [1]. Toti cei norocosi sa aiba alaturi o persoana pe care sa o poata iubi si care sa ii iubeasca pot lua in calcul cel putin o zi pe an in care sa sarbatoreasca acest frumos sentiment: iubirea si sa-si arate recunostinta pentru partener, iar optiunile de mai sus arata ca exista multiple modalitati in care acest lucru poate fi realizat.