Afla detalii cheie despre spoturi led

spoturi led

Tehnologia LED este una dintre cele mai recente inovatii in corpurile de iluminat exterior si interior. Ofera multe avantaje utilizatorilor, facandu-l o alegere populara pentru iluminat.

Recomandam utilizarea unor spoturi LED pe pereti pentru o lumina mai eficienta si mai stralucitoare. A avea mai multe becuri mai mici va face o mare diferenta in camera si vei observa diferenta de consum.

Lumina acestor sisteme de iluminat este o alegere populara pentru oamenii moderni care stiu sa profite de tehnologie.

Care sunt avantajele care primeaza?

Aceste sisteme sunt fabricate din materiale durabile si sunt ecologice.

Este un fapt binecunoscut ca LED-urile nu emit raze UV ​​sau infrarosii si, de asemenea, nu contin mercur sau alte substante nocive. . De asemenea, sunt sisteme foarte friendly cu mediul, deoarece ajuta la reducerea emisiilor de carbon.

Sunt eficiente din punct de vedere energetic, iar investitia se amortizeaza intr-o perioada scurta de timp.

Spoturi cu LED-uri sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic decat alte tipuri de becuri, astfel incat au potentialul de a reduce in mod semnificativ factura de energie electrica. Chiar daca initial sunt mai scumpe de cumparat si instalat, se vor plati singure in decurs de un an, daca sunt folosite pentru minim 3 ore pe zi. De asemenea, au o durata de viata de pana la 50.000 de ore.

Luminile se aprind instantaneu, inundand camera cu lumina

LED-urile nu se incalzesc, asa ca se pot aprinde aproape instantaneu, fara a fi nevoie de incalzire.

Aceste spoturi sunt mult mai rezistente la socuri, vibratii si temperaturi scazute decat alte tipuri de becuri. De asemenea, au o durata de viata mult mai mare, de pana la 50.000 de ore. Acest lucru le face o alegere mult mai buna pentru utilizare in conditii dificile sau periculoase.

De asemenea, acestea nu emana caldura. Intra acum pe led-concept.ro si vezi gama noastra de produse!

Source