Durata de viata a suspensiei masinii poate fi redusa cu mult, mai ales daca obisnuiesti sa mergi pe drumurile neuniforme. Acest lucru afecteaza modul de functionare al acestora si poti lovi masina. Pernele auxiliare sunt o idee excelenta de a-ti proteja autoturismul, dar si de a-ti aduce cateva beneficii in materie de sofat. Acestea reprezinta o investitie minima si se pot monta si demonta foarte usor. Online gasesti perne auxiliare pentru o suspensie excelenta a masinii tale, oricare ar fi marca sau modelul acesteia.

Pe site-ul perneauxiliare.ro ai la dispozitie accesorii si perne pentru o durata de viata extinsa a suspensiilor autoturismului tau.

Pernele auxiliare AirPower sunt confectionate din compusi de cauciuc, a caror calitate este una superioara. Aceste perne sunt proiectate special pentru ca socurile sa fie absorbite usor. Se monteaza foarte simplu, fara ca investitia sa fie una imensa pentru masina ta. In plus, se pot demonta la fel de repede in cazul in care crezi ca nu mai reprezinta o idee buna. Varietatea de produse de pe site gazduieste accesorii si perne auxiliare pentru un numar mare de marci si modele. Pentru a-l gasi pe cel potrivit poti intra pe site si introduce detalii despre autoturismul tau. In acest fel, vei sti cu exactitate ca ai gasit produsul potrivit, fara sa mai fie necesare ajustari.

Operatiunea de montare a pernelor este simpla si nu necesita ridicarea sau demontarea elementelor de suspensie. Pernele elastice se introduc usor prin golul dintre bobinele cu arc, pe masina racordata. Instalarea lor este posibila daca amortizoarele standard se afla in afara cavitatii arcului. Dupa ce au fost instalate, se poate folosi o pompa conventionala de anvelope, presiunea fiind variata, in functie de cerinte sau dorinte pentru caracteristicile suspensiei.

Avantajele pernelor auxiliare AirPower

Montajul acestor perne vine cu o serie de avantaje atat pentru masina, cat si pentru sofer. Asadar, dupa ce dispune masina de aceste perne, vei avea un confort sporit pe drumurile neuniforme. Pernele auxiliare ridica nivelul masinii fata de sol, iar in acest fel riscul de a o lovi in partea din fata va fi considerabil diminuat.

Un alt mare avantaj este faptul ca se asambleaza si demonteaza simplu si rapid. Pernele nu necesita o investitie costisitoare nici pentru achizitie si nici pentru montare. De asemenea, ele au capacitatea de a echilibra autoturismul pentru incarcaturile masive si maresc stabilitatea atunci cand conduci cu o remorca.

Specificatii tehnice pentru pernele AirPower

Pernele auxiliare sunt rezistente la ulei si combustibil. Acestea pot fi capabile sa lucreze cu usurinta in aer liber, in contact cu apa, solutii slabe de acizi, alcaline sau alte medii agresive. Proprietatile lor fizice si mecanice sunt ridicate, avand o rezistenta mare la comprimare, vibratii sau frecare. De asemenea, aceste perne pot rezista foarte usor si la temperaturi extreme, atat ridicate, cat si scazute. Daca vrei sa ceri ajutorul specialistilor pentru produsele necesare tie, o poti face la numarul de telefon de pe site sau la [email protected].

Source