S-au încheiat toate verificările la clubul Steaua. Nimeni nu a găsit ceva în neregulă la Clubul Sportiv al Armatei. Steaua a avut parte de două mari controale într-un interval de trei luni. În luna iulie 2023, premierul Marcel Ciolacu și-a trimis Corpul de Control la Steaua. Decizia acestuia a venit din considerente proprii, acesta nefiind mulțumit de faptul că Steaua nu a pus la dispoziție stadionul clubului infractorilor, cei care se dau drept Steaua și continuă furtul de identitate.
A fost pentru prima dată în ultimii 30 de ani când clubul din Ghencea a avut parte de vizita Corpului de Control al premierului. Trei luni mai târziu, conducerea Stelei a avut parte de un nou control. De această dată, din partea Curții de Conturi. CSA Steaua este verificată în fiecare an de instituțiile statului, însă, niciodată după ’89, clubul n-a primit două controale importante într-un timp atât de scurt. Din informațiile iAMSport.ro, Curtea de Conturi n-ar fi găsit nereguli în documentele clubului din Ghencea.

https://iamsport.ro/fotbal/liga-2/curtea-de-conturi-a-incheiat-verificarile-la-steaua-surse-care-sunt-primele-informatii-despre-control-id9618.html

#înGhenceadoarSteaua#CeiCareNUauTrădat#spiritdeluptă#aicieSteaua#vremSteauaînA

Source