Low-cost este un serviciu modern și nou apărut în agențiile de închirieri auto din România, fiind cea mai bună modalitate de deplasare prin costuri minime. Pentru cele mai accesibile masini de inchiriat Otopeni – FIVE rent a car oferă o gamă largă de autoturisme, dotări de ultimă generație, consum redus și multe alte beneficii garantate de clasa cu preț redus.

Masini de inchiriat FIVE în regim low-cost

Five rent a car este una din agențiile din București care oferă servicii de închiriere autoturisme în condiții de neconcurat, potrivit informațiilor de pe website-ul oficial al firmei: prețuri mici la calitate superioară. Business -ul Five datează pe piața auto de peste 10 ani și cunoaște toate tendințele în materie de autoturisme auto care au evoluat de-a lungul acestor ani. Low cost este una din gamele lansată recent în România și se diferențiază de restul autoturismelor prin preț redus și consum minim.

Five oferă cele mai accesibile prețuri la toate clasele auto, luxury, SUV,compact sau microbus, clientul poate opta pentru un autoturism în funcție de nevoile pe care le are la drum. Low cost, însă, este o categorie mai accesibilă decât toate gamele auto, fiind autoturisme mici, moderne, avantajoase și cu un consum local mic. Serviciile firmei rent-a-car se adresează tuturor vizitatorilor ai capitalei cât și celor care aterizează în București prin intermediul aeroportului Otopeni. Pentru a crește nivelul de funcționalitate a firmei Five, serviciile de închirieri auto pot fi o opțiune și pentru cei care vin din orașele mari ale țării.

Masini de inchiriat FIVE – Închirieri pe termen lung sau scurt

Five rent a car oferă clienților posibilitatea de a închiria un autoturism pentru o scurtă sau lungă perioadă de timp. În cadrul închirierilor pe termen scurt în acest context vorbim de o zi două trei sau de un weekend mașinile low-cost sunt cea mai bună opțiune pentru deplasările tale rapide. În cazul în care se necesită un autoturism pentru un eveniment special sau pentru o călătorie cu mai multe persoane, firma vă oferă mașini din gama luxury sau compact.

La capitolul varietate și diversitate firma te poate surprinde cu toate gamele auto de mărci diversificate și modele noi, actuale și în conformitate cu noile preferințe ale pieței. Indiferent că optezi pentru gama low cost pe termen lung sau pentru orice altă clasă auto, vei avea opțiunea să alegi modul în care vei intra în posesia mașinii. Cei de la Five rent a car asigură livrarea autoturismului gratuită pe raza orașului București.

Inchirieri auto low-cost – tarif accesibil pentru zona urbană

Optând pentru gama cu preț redus nimic din avantajele firmei nu vor fi limitate, dotări moderne și clienți tratați cu profesionalism. Agenția de rent-a-car face economii la buget însă nu și la prestarea serviciilor. Prin gama low-cost te poți bucura de cele mai bune tarife la închirieri cât și la consum. Acest tip de autoturisme sunt ideale pentru zona urbană și consumul local. Mărimea acestora sunt un avantaj pentru traficul aglomerat, fiind mult mai accesibile și fiabile la parcat.

Pentru o zonă metropolă supraaglomerată unde se pierde foarte mult timp la semafor și în trafic, gama low-cost este cea mai bună opțiune pentru consumul accesibil de combustibil.Cele două modele din gama Five au un consum de 4% și asigură un spațiu confortabil pentru transportul dificil. Cu un număr de 4, respectiv 5 locuri,autoturismele low-cost corespund și surprind la capitolul modern, spațiu, funcționlități, sisteme electrice și multe alte preferințe auto. Acest tip de autoturisme sunt recomandate de către Five inclusiv pentru companiiile care necesită mașini angajaților săi.

Inchirieri auto low-cost cu cheltuieli deductibile

Inchirierea unui autoturism poate fi o soluție bună atât pentru companii cât și pentru persoanale fizice. La capitolul cheltuieli, în ambele contexte veți avea de câștigat, indiferent de rutina pe care o aveți. Companiile pot economisi fără să investească în flote auto proprii, iar clientul are o varietate de avantaje de care poate profita, inclusiv cele ale costurilor.

Five rent a car se pliaiză perfect pe orice tip de buget și pe orice preferință auto. De la game auto de lux, până la cele cu preț redus. Indiferent de autoturimul pentru care se optează, firma garantează servicii profesionale și o colaborare eficientă bazată pe încredere și siguranță. Pentru a afla modelele disponibile din gama low-cost ale firmei Five rent a car, puteți accesa website-ul online al firmei, unde veți găsi cele mai bune prețuri de pe piață, alături de autoturisme moderne și noi.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *