La centrul de limbă germană Kinder Kultur Haus, ne pregătim de vacanță! Una diferită, adaptată noii situații, dar care ne permite să rămânem în contact. Am pus la cale un program educațional de vară, care promite să aducă limba germană în viața copiilor.

Astfel, îi veți ști în siguranță, dar cu avantajul de a învăța limba germană de la o echipă entuziastă și profesionistă.  Școala de vară în limba germană va fi  anul acesta ONLINE, se va desfășura pe platforma ZOOM, ușor accesibilă și interactivă. Grupele sunt formate din 5-8 copii, împărțiți pe categorii de vârstă și cunoștințe de germane. Citeste mai  multe despre cursurle de limba germana pentru copii organizate de noi aici: https://www.kinderkulturhaus.ro/despre-noi/

În iulie și august vom veni în confortul casei dumneavoastre cu cele mai frumoase activități!

Fiecare modul va aborda o nouă temă interactivă, pe care o parcurgem timp de 1 săptămână, câte 1 oră în fiecare zi. Materia este structurată în formă de spirală ceea ce permite recapitularea frecventă și aplicarea cunoștințelor dobândite pe tot parcursul modulului.

Informațiile din primele lecții sunt folosite mai departe și la următoarele până când cursantul și le însușește și nu îi mai creează dificultăți.

Costurile sunt de 250 lei/ săptămână. Se acordă reducere de 10% dăcă vă înscrieți alături de un prieten/frate, sau dacă ați mai participat în trecut la un curs organizat de noi. La rezervarea oricăror trei module, plătiți doar 600 lei pentru toate 3!

Vezi mai multe cursuri de limba germana pentru copii organizate online aici: https://www.kinderkulturhaus.ro/cursuri-online-limba-germana-copii/

Aveți intrebări despre cursurile organizate de noi? Pentru răspunsuri rapide la intrebări frecvente sau la orice altceva, vă invităm să ne contactați direct, această este o modalitate foarte bună de a obține răspunsuri personalizate! De la înscriere pană la absolvire, suntem aici cu fiecare pas!

Adresa noastră: Strada Anton Pann 17, București 030167. Înscrierile se fac la numărul de telefon 0773 973 955

sau direct pe site-ul nostru https://www.kinderkulturhaus.ro/scoala-de-vara/

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *