JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, continuă expansiunea în România și deschide în orașul Motru magazinul cu numărul 126 din România. JYSK Motru va fi inaugurat oficial joi, 6 octombrie 2022.

Noul magazin JYSK din Motru este amplasat pe Strada Macului nr. 13, Motru, județul Gorj, are o suprafață totală de 1250 mp și va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

“Anul acesta a fost unul plin din punct de vedere al deschiderilor și, după cum se vede, ultima parte a anului 2022 se anunță la fel de plină. Inaugurarea magazinului JYSK din Motru va fi sărbătorită cu un eveniment special, așa cum JYSK i-a obișnuit pe clienți. Timp de o săptămână, îi așteptăm pe clienții din Motru și din zonă în noul magazin, pentru a ne cunoaște și pentru a profita de prețurile foarte bune, valabile doar cu ocazia deschiderii noului magazin. În următoarea perioadă, pe lângă deschiderile de magazine noi avem în plan și reamenajarea magazinelor deschise acum mai mult de patru ani, care vor fi modernizate și adaptate noului concept de magazin JYSK. Tot pe 6 octombrie, redeschidem și magazinul JYSK din Piatra Neamț, care a fost reamenajat după noul concept, Store 3.0, mai frumos, cu mai multă inspirație și mai primitor”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Deschidere cu oferte excelente

Ofertele speciale sunt valabile timp de o săptămână, în perioada 6 – 12 octombrie 2022. Sunt incluse în ofertă peste 2000 de produse, inclusiv saltele, plăpumi, perne, lenjerii de pat, scaune de dining, dulapuri, comode, bufete, fotolii, iar reducerile ajung până la 75%.

“Am așteptat cu nerăbdare inaugurarea noului magazin JYSK din Motru, iar acum întreaga echipă a magazinului este pregătită să îi întâmpine pe clienți. Avem o gamă variată de produse cu design scandinav, pentru case moderne și funcționale, precum și produse de înaltă calitate dedicate somnului, printre care saltele din spumă, saltele cu arcuri, perne din spumă cu memorie sau din fibre naturale și plăpumi confortabile din microfibră sau fibre naturale”, spune Robert Muicu, Store Manager JYSK Motru.

Ofertele de deschidere pot fi văzute pe https://jysk.ro/motru, iar oferta completă de produse poate fi văzută pe https://jysk.ro.

Source