Vino alături de noi să schimbăm tehnologia folosită azi în retail și comerț prin inovație.

Alături de Orange, Visa, SmartBill și Zucchetti, Danubius lansează BlueCash 50!

Avem plăcerea sa ne fii alături Joi, 5 mai, începând cu ora 10:00, la Restaurantul Stejarii Country Club, la Conferința Reinventing Retail and Commerce.

Piața de retail din România a înregistrat creșteri semnificative în pofida contextului actual instabil. Cifra de afaceri a sectorului de retail alimentar aproape s-a dublat în ultimul deceniu, pe fondul accentuării inflației și avansului consumului, iar analiștii estimează că va continua să crească și în 2022.

Adaptarea la noile reglementări legislative reprezintă o provocare indiferent de sectorul de activitate al comercianților. Implementarea digitalizării în acest proces, dar și pentru instrumentele fiscale utilizate este o soluție eficientă pe care comercianții mici și mari o adoptă în activitatea proprie – rezultatele majore fiind eficientizarea încasărilor, reducerea costurilor, dar și simplificarea procesului de raportare.

Procesul de digitalizare al afacerilor comercianților va deveni mult mai facil odată cu crearea echipamentului BC50 – The Game Changer. BC50 creat de Danubius este echipamentul fiscal-bancar inovator care integrează mai multe soluții într-un singur dispozitiv și care oferă o experiență unică în procesul de vanzare.

Speakeri în cadrul evenimentului vor fi:

Velin Ganev – CEO Danubius Exim

Florin Popa – B2B Manager, Orange România

Mihai Buia – Visa România

Mircea Căpățînă – Cofondator SmartBill

Jasen Tanev – Manager Zucchetti

Alexandru Petrescu – Big Cyber Defense

Așteptăm confirmarea participării dumneavoastră la eveniment până cel târziu Marți, 3 mai, orele 16:00, telefonic, la numărul +40 746 900 717, sau prin e-mail [email protected]

Mai multe detalii și invitația de presă pot fi accesate aici.

Source