“Dar ce Doamne iartă-mă ii iau?” Că doar ești invitat și clar există un motiv pentru petrecerea respectiva. Asta e momentul in care te gândești la ceva idei cadouri femei zile de naștere sau nume!

Păi hai sa vedem care este cursul normal al lucrurilor. Intrebi prietenul, care îl întreaba pe prietenul al cărei prietena organizează petrecerea și afli detalii, dar… tot nu te ajută prea tare. Ba chiar se poate să dai mai tare de necaz, in sensul că prietenul prietenului tău îți spune ca nu știe nici el ce să ii cumpere și atunci ai sfeclit-o să ma ierți…parcă până acum câteva minute aveai puls și respirai, însă acum gata! S-a năruit orice speranța sau vis personal in care se făcea că până la urmă vei avea parte de o viața frumoasă, lipsită de griji și probleme.

E hai acum, nu o lua chiar așa de tragic! Mai pun și eu paie pe foc să para că e sfârșitul planetei, când de fapt nu este deloc.

Ia stai puțin și gândește-te, in primul și in primul rând este femeie și ce au femeile diferit fata de bărbați? Înainte sa răspunzi cine știe ce tâmpenie, îți spun eu! Posibilități multiple când vine vorba de cadouri și devin sensibile in preajma….?! Iar te grăbești să răspunzi?! Stai ușor Leonardo DiCaprio ca nu e vorba de tine! E vorba de flori, iar răspunsul la întrebarea ta este, “femeile adora cadourile florale”!

Joac-o p-asta! Este ca nu te așteptai să îți recomand un aranjament flori de sapun? Asta-i buna, normal ca te așteptai. Femeile și florile parca sunt rude de gradul unu, s-au născut la aceiași maternitate, au ajuns la aceiași grădinița, școala, iar acum conviețuiesc împreuna ca și cum sunt de nedespărțit. Știi tu, ca siamezii!

Dar, revenind la cadoul nostru, nimic mai simplu! Intri online, ca doar nu vei alerga pe străzi ca bezmeticul sa alegi un cadou floral. Poate sa fie el din flori naturale sau dacă vrei sa fii mai original, comanzi un aranjament flori de săpun. Acestea au avantajul că își păstrează frumusețea o perioada foarte lungă de timp. Începe sa sune că vorbim despre motoare sau ceva de genul, dar nu numai acestea au nevoie de întreținere. Știi la ce ma refer! La momentul in care trebuie să le tai codițele, să le schimbi apa, să vorbești cu ele că altfel se plictisesc sau se simt abandonate.

 Când duci lipsa de idei cadouri femei zile de naștere sau nume, gândește-te ca florile sunt nelipsite și vei străluci permanent dacă ești orientat in aceasta direcție.

Dacă ți-am fost de folos, te invitam sa citești articolele noastre și să te distrezi in același timp.

Source