In 2023, brandul celebreaza un deceniu de existenta, dar totodata inaugureaza o noua era de inovatii nemaivazute, care cauta sa ridice orice rutina de self-care la standarde complet diferite.

FOREO a fost fondat in anul 2013, de catre Filip Sedic, care lansa una din cele mai adorate game de dispozitive de curatare si fermitate ale acelor timpuri, si anume, LUNA 2-in-1. O colectie care cauta sa ofere solutii de cleansing pentru toate tipurile de piele si sa schimbe in acelasi timp mentalitatea oamenilor cu privire la acest proces, dar a atras atentia si asupra drenajului limfatic, a circulatiei sanguine si a altor modalitati de curatare igienice. Drept rezultat, produsele aveau o absorbtie mai profunda. Toate acestea au fost posibile pentru ca FOREO a introdus pe piata tehnologia patenta a pulsatiilor T-Sonic, care a devenit o necesitate in intreaga industrie.

In prezent, colectia LUNA s-a extins in diferite generatii. Cea mai recenta gama, LUNA 4, are in prim-plan LUNA 4 body, un dispozitiv ce se concentreaza pe curatare si masaj corporal. Fiecare produs in parte are rezultate sustinute clinic, cu o capacitate de a curata pana la 99% din murdaria, uleiul, bacteriile si reziduurile de machiaj. In plus, LUNA 4 Plus are incorporata o tehnologie de intinerire care se bazeaza pe un spectru complet de lumini LED si lumina LED NIR. Aceasta colectie este dovada reala ca FOREO continua sa inoveze industria frumusetii.

Astfel, brandul de top in materie de beauty-tech anunta o noua rutina de ingrijire ce are la baza inovatia suedeza, creand niste ritualuri de frumusete pe baza unor dispozitive new-age. FOREO se concentreaza ca in urmatorul deceniu sa le ofere consumatorilor niste solutii privind rutina lor zilnica, unde eficienta si simplitatea de utilizare sunt elemente cheie.

FOREO este gata sa schimbe regulile jocului prin aceasta linie care reprezinta doar inceputul. Unul dintre obiective este sa inoveze in continuare din punct de vedere tehnologic dispozitivele, ca rezultatele clinice sa fie imbunatatite. De asemenea, fiecare dispozitiv va avea capacitatea sa fie folosit atat de catre persoanele care iubesc mediul digital, cat si de catre cele care prefera metodele manuale. Alt avantaj este ca aceasta linie de ingrijire suedeza poate fi folosita si de catre persoanele care inca nu detin un dispozitiv FOREO – desi, in opinia noastra, ingredientele acesteia vor da randament maxim atunci cand cele doua sunt folosite in tandem.

Dupa 10 ani in care FOREO a fost cu un pas inaintea industriei, ne promite ca nu va dezamagi nici in urmatorul deceniu. Prin tehnologia pe care nu a dezvaluit-o inca, brandul anunta ca intreaga industrie a frumusetii va fi complet uimita si schimbata.

Nu in ultimul rand, FOREO a elaborat o strategia de afaceri care se concentreaza pe solutii pentru consumatori, oferind prin tehnologia revolutionara surprize neasteptate dar superbe, o piele mai stralucitoare si sanatoasa si multe alte rezultate de invidiat.

Cea mai noua colectie FOREO, LUNA 4, este disponibila pe notino.ro, unde poti descoperi si alte dispozitive cu efecte garantate precum BEAR, UFO 2 si IRIS.

Source