Calculul remunerațiilor angajaților este o sarcină complexă, care este însă simplificată cu ajutorul unui soft salarii, ce poate fi integrat cu un soft HR. Orice eroare sau întârziere în calculul și plata salariilor poate genera frustrări și disconfort în rândul angajaților, afectând în final moralul și productivitatea acestora. Cu toate acestea, cu ajutorul unui soft salarii intuitiv și eficient poți evita complicațiile în operațiunile de payroll.

Ai parte de un flux optim al proceselor de salarizare

Un soft salarii performant, configurat în funcție de nevoile tale, te ajută să eficientizezi calculul de salarii, ținând cont de toate particularitățile din compania ta. În acest fel, elimini necesitatea de a efectua calcule manuale, predispuse la greșeli. Astfel, reduci erorile umane și economisești timp prețios pentru departamentul de resurse umane și payroll. De asemenea, poți alege implementarea unui soft HR pentru a gestiona datele personale ale angajaților și documentele lor, dar și pentru a colecta ușor pontajul, de care ai nevoie în operațiunile de payroll. 

Realizezi calcule precise și conforme

Modificările constante ale legilor din domeniul salarizării îți pot da bătăi de cap. Totuși, un soft salarii care beneficiază în permanență de ultimele actualizări legislative îți oferă siguranța că respecți normele aflate în vigoare atunci când calculezi salariile. În acest fel, eviți erorile care ar putea genera operațiuni neconforme, sancțiuni și amenzi. 

Softurile de payroll și HR îți oferă accesibilitate și transparență 

Atunci când utilizezi un soft salarii complex, dar și un soft HR, eficientizezi desfășurarea operațiunilor de payroll, dar și comunicarea cu angajații. Cu ajutorul unei aplicații de resurse umane, oferi posibilitatea oamenilor din companie să-și acceseze propriile informații salariale. 

Prin intermediul unui portal dedicat dintr-un soft HR, angajații își pot vizualiza fluturașii de salariu, orele lucrate, numărul de zile de concediu disponibile, dar și alte informații relevante, oferindu-le transparență și control asupra propriilor date.

De ce să integrezi un soft salarii cu un soft HR?

Integrarea unui soft salarii cu un soft HR îți aduce multiple beneficii, optimizând și mai mult procesele de resurse umane și payroll. Prin conectarea acestor două soluții, îți asigură un flux continuu de date între departamente, eliminând nevoia de introducere manuală a informațiilor și minimizând riscul de erori și discrepanțe. Astfel, ai parte de soluții complete pentru gestionarea eficientă a operațiunilor de HR și salarizare, și poți vizualiza informațiile complete referitoare la angajați, inclusiv datele personale, istoricul salarial, evaluarea performanței, pontajul și multe altele. De asemenea, poți genera rapoarte simple și complexe, dar și fluturași de salariu pe care îi poți trimite către angajați prin e-mail și SMS.

Alege softuri de salarizare și resurse umane intuitive

Un soft salarii este o investiție utilă pentru orice companie care dorește să evite complicațiile în procesul de salarizare și să asigure un calcul precis al remunerațiilor angajaților. De asemenea, un soft HR complex îți oferă posibilitatea de a administra eficient datele angajaților, dar și de a efectua mai ușor operațiuni precum: gestionarea pontajului angajaților, procesul de recrutare și selecție, evaluarea performanței și trainingul angajaților, dar și multe altele. 

UCMS by AROBS îți oferă softuri configurabile și intuitive pentru operațiunile de salarizare și resurse umane, dp-Payroll și True HR. Pentru a afla detalii despre aceste sisteme complexe, trimite un email la [email protected] sau apelează numărul de telefon 0720 534 424.

Source