lustre led

In locuinta noastra, sistemul de iluminat pe care il alegem reprezinta un adevarat ajutor pentru a ne indeplini in mod oportun activitatile pe care le avem in plan. Gama de lustre Led ofera o serie de proprietati si caracteristici unice care iti vor imbunatati semnificativ atmosfera din locuinta in fiecare zi.

Electric-Concept este partenerul ideal pentru un iluminat economic, sustenabil si avantajos din toate punctele de vedere. A avea niste corpuri potrivite de iluminat in fiecare camera din locuinta este tot ce ai nevoie.

Ce informatii cunosti despre gama de lustre led?

Indiferent de modul in care este amenajata si mobilata locuinta, aceasta nu va fi completa fara un sistem de iluminat adecvat si economic. Atunci cand iti propui sa legi niste lustre Led, trebuie sa acorzi atentie unor aspecte importante, altfel nu vei putea obtine un rezultat artistic final. Deci, daca urmeaza sa iti amenajezi locuinta si nu stii de unde sa incepi, noi ti-am pregatit cele mai bune sfaturi si trucuri despre cum sa iti amenajezi casa.

Avantajele pe care le ofera un sistem de iluminat modern

  • Poti alege dintre lumina rece sau calda – unul dintre principalele avantaje pe care aceste lustre led le detin il reprezinta posibilitatea de a alege dintre lumina alba, puternica, calda, uniforma sau cea apropiata de lumina naturala;
  • Consum – Consumul este de pana la 10 ori mai mic in comparatie cu cele incandescente. Acestea folosesc cu pana la 1000 W, aceasta fiind o valoare mica si de luat in considerare;
  • Acestea nu contin substante toxice – Comparativ cu alte tipuri de corupuri de iluminat, gama de lustre led nu contine substante toxice, precum ar fi plumbul sau mercurul;
  • Nu emit caldura – Acestea nu genereaza caldura in casa si nu emit radiatii de tip UV care pot fi periculoase (la acest nivel scazut) pentru sanatatea celor dragi si in special pentru sanatatea personala.

Sfaturi pentru a-ti amenaja in mod eficient casa

Proiectele de design reprezinta planuri care antreneaza o multime de oameni, timp si multa munca. Datorita acestui aspect, asigura-te ca alegerile pe care le vei face sunt  corecte si rezultatele vor fi satisfacatoare. Prin urmare, este important sa alegi corpuri de iluminat si sisteme moderne, potrivite cu mobila din casa.

Specialistii din domeniu recomanda combinarea anumitor stiluri pentru obtinerea unui efect dorit! Opteaza pentru un iluminat calitativ si alege din modelele puse la dispozitie de echipa Electric-Concept!

Source