Ai auzit si tu recent de certificare iso 9001?

certificare iso 9001

Asigurarea calitatii este un proces care va ajuta sa va asigurati ca produsele sau serviciile sunt de inalta calitate si indeplinesc asteptarile clientilor. Un sistem de management al calitatii care utilizeaza certificare ISO 9001 este o alegere buna pentru toate tipurile de companii, indiferent cat de mari sau mici sunt acestea.

Certificare ISO 9001 este o certificare orientata spre proces care ia in considerare cerintele si perspectivele specifice ale companiei dumneavoastra. Aceasta inseamna ca incercam mereu sa fim mai buni in ceea ce facem si nu incetam niciodata sa incercam sa ne imbunatatim.

Ce trebuie sa stii despre standarde in general?

Familia de standarde ISO 9000 ofera indrumari cu privire la modul de stabilire si mentinere a unui sistem de management al calitatii, precum si un vocabular comun pentru a vorbi despre managementul calitatii. Managementul calitatii este o modalitate de a ne asigura ca lucrurile sunt bine facute.

Este util pentru a va asigura ca produsele sau serviciile indeplinesc standardele pe care ar trebui sa le indeplineasca. Managementul calitatii este, de asemenea, bun pentru imbunatatirea modului in care sunt conduse afacerile in general. Scopul sistemului de management al calitatii este de a imbunatati procesele si de a reduce costurile.

Organizatiile care doresc sa fie certificate trebuie sa poata dovedi ca pot indeplini cerintele clientilor si pot respecta standardele stabilite de organismul de certificare.

Exista doua documente diferite care ofera indrumari privind sistemele de management al calitatii si instruire. Primul este ISO/TR 10013:2001, care ofera linii directoare pentru documentele sistemului de management al calitatii. Al doilea este ISO 90015:1999, care ofera linii directoare pentru formarea in managementul calitatii.

Iso 9001

Daca o companie doreste sa aiba succes, ar trebui sa aiba un sistem de gestionare a calitatii conform standardului ISO 9001. Acest lucru va ajuta compania sa performeze bine si sa concureze impotriva altora la nivel global. Certificarea ISO 9001 inseamna ca angajatii dumneavoastra se gandesc mereu la calitate.

Expertii nostri care sunt certificati in ISO 9001 stiu ca a avea fluxuri de lucru bine concepute este important pentru calitatea produselor si serviciilor dumneavoastra. Exista lucruri specifice care trebuie facute pentru a va asigura ca produsele sau serviciile sunt de buna calitate. ISO 9001 necesita un sistem de management al calitatii care sa ajute la identificarea cine este responsabil pentru fiecare sarcina legata de calitate si ce proceduri trebuie urmate.

Luam in considerare cerintele si perspectivele dumneavoastra specifice pentru a stabili un management eficient al calitatii in cadrul companiei dumneavoastra.

Source