Cartile sunt unul dintre principalele instrumente prin care se poate face educatia unei persoane si a unui intreg popor, motiv pentru care cititul trebuie sa fie o activitate pe care sa o desfasoare orice individ. Tocmai de aceea, in aproape orice casa exista chiar si o mica biblioteca, in care sa se gaseasca diferite volume, multe dintre acestea fiind formate, in mare parte, din lecturile scolare obligatorii.

Prin urmare, odata cu trecerea timpului, acestea nu mai sunt utile proprietarilor lor, ceea ce ii va face sa caute solutii prin care sa scape de ele si sa isi elibereze spatiul. Una foarte simpla si rapida este reprezentata de anunturile de genul „cumpar carti la kg”. Astfel de anunturi sunt avantajoase atat pentru vanzatorii de carte, cat si pentru volumele vandute, mai ales ca procesul este unul facil, pentru care nu trebuie sa se depuna niciun efort.

  1. Identificarea autorilor anunturilor „cumpar carti la kg”

Un prim pas pe care trebuie sa il faca cei care isi doresc sa scape de cartile din biblioteca, indiferent ca este vorba numai despre o parte dintre ele sau lichidarea completa a bibliotecii, este contactarea cumparatorilor. In general, in spatele anunturilor de genul „cumpar carti” se afla anticariatele.

Acestea si-au dezvoltat activitatea de achizitii carti din dorinta de a-si dezvolta propria colectie, ca dimensiune si diversitate, motiv pentru care cumpara carti de orice fel.

  1. Stabilirea detaliilor tranzactiei

Odata contactat anticariatul, trebuie sa se stabileasca momentul si locul in care sa aiba loc vanzarea. Anticariatul online CumparCarti.ro se deplaseaza, de obicei, pana la adresa vanzatorului pentru a evalua, plati si ridica volumele cumparate.

Cumpar carti la kg | achizitii carti | CumparCarti.ro

Cumpar carti la kg

  1. Vanzarea propriu-zisa

La momentul stabilit, o echipa a anticariatului se va prezenta la vanzator, unde un anticar cu experienta va evalua volumele propuse spre vanzare. Daca proprietarul acestora este de acord cu suma stabilita, atunci tranzactia se poate incheia, iar vanzatorul va primi banii cash, pe loc.

Prin urmare, vanzarea cartilor catre anticariate este una dintre cele mai simple si rapide metode de a scapa de acestea, fara niciun efort, ci chiar castigand de pe urma lor.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *