Curtea sau gradina este spatiul tau personal de care te poti bucura in timpul liber. Nevoile tale, cand vine vorba de mediul exterior al casei, sunt nelimitate, iar un obiect de iluminat este solutia ideala.

Stim ca pe langa rolul practic al iluminatului, trebuie sa tii cont si de decor si, desigur, de costuri. Ne dorim sa oferim solutii practice, ecologice si economice pentru problemele tale, de aceea in continuare iti vom povesti despre lampi solare.

De ce sa cumperi o lampa solara?

Lampile solare furnizeaza lumina si ofera frumusete caminului tau fara nevoia de cabluri electrice inestetice si costisitoare. Poti folosi lampile solare pentru iluminarea aleilor, punerea in evidenta a unui element deosebit de decor din gradina sau pentru iluminarea exterioara a terasei in serile lungi de vara.

Luminile solare sunt foarte folosite si la terase, piscine, grupuri de plante, statui, fantani arteziene si alte zone de interes nocturn. In plus, lampile solare ofera siguranta ajutand la iluminatul zonelor sensibile din jurul casei, in acest fel descurajand intrusii.

Care sunt avantajele lampilor solare de exterior?

Daca te intrebi de ce sa alegi lampi solare pentru gradina ta in detrimetrul unui iluminat de exterior clasic inseamna ca nu stii care sunt avantajele lampilor solare. Corpurile de iluminat clasice, cum ar fi felinarele de exterior, aplicele sau stalpii de iluminat, sunt foarte utile, insa nu au toate avantajele corpurilor solare. Iata cateva din principalele avantaje ale lampilor solare de gradina:

– montaj rapid, chiar si pentru lampile solare tip aplica;

– pret mai avantajos comparativ cu cele clasice;

– faci economie la consumul de curet electric;

– poti ilumina chiar si zone din curte greu de accesat;

– le poti utiliza atat in scop decorativ cat si in scop functional;

– gama larga de modele din care poti alege.

Cum alegi cele mai bune lampi solare in functie de tipul montarii?

Pentru a gasi varianta ideala, poti alege o lampa solara in functie de tipul montarii: de perete, pe sol si cu agatare.

Lampa solara de perete – este destinata iluminarii in exterior, la curte sau casa. Are un unghi de 180 de grade de iluminare.

Lampa solara montata pe sol – este ideala pentru alei, gradina, curte, fiind pentru un iluminat de securitate a zonelor exterioare. Este dotata cu baterie solara si acumulator care se incarca ziua, iar noaptea lampa lumineaza.

Lampa solara cu agatare – acest tip poate fi montata foarte usor, avand o agatatoare. Este perfecta pentru camping, vacanta, curte sau gradina.

Cum alegi cele mai bune lampi solare in functie de tipul intrerupatorului?

Lampile solare pot fi impartite in functie de tipul intrerupatorului astfel: clasice si cu senzor de miscare.

Lampa solara clasica – acest model contine de regula leduri color si un acumulator reincarcabil. Are diverse forme si inaltimi, putandu-se alege in functie de preferinte si necesitati.

Lampa solara cu senzor de miscare – se poate opta pentru acest model care se aprinde doar atunci cand sesizeaza prezenta unei persoane.

Cum alegi cele mai bune lampi solare in functie de putere?

In functie de putere, poti alege mai multe tipuri de lampi solare: intre 8-19 W, intre 20-29 W si peste 60 W.

Lampa solara cu putere de 8-19 W – sunt cele mai accesibile modele, dand o lumina de veghe pentru curte si gradina.

Lampa solara cu putere de 20-49 W – aceste modele sunt de obicei folosite pentru iluminatul stradal.

Lampa solara cu putere de 60 W sau mai mare– ofera cea mai puternica lumina cu ajutorul unui bec tip LED. Este ideala pentru montaj pe stalpi, in exterior.

Acum putem spune ca esti pregatit pentru a-ti achizitiona cele mai bune lampi solare. Iti recomandam sa arunci o privire si in catalogul magazinului online Magazin-non-stop.ro, unde vai gasi o gama foarte diversificata si variata de produse. Spor la cumparaturi!

Source