Ai fost folosit in fiecare an acelasi parfum? Ai incercat vreodata sa schimbi parfumul in functie de anotimp?
Desi foarte multe persoane din obisnuita sunt reticente sa schimbe parfumurile,altora le place sa folosesca in fiecare anotimp cate un alt parfum.
Cum poți alege un parfum de sezon? De la primavara pana la iarna, afla ce parfumuri sa alegi pentru un rezultat uimitor in fiecare sezon!
La fel ca și in moda, parfumurile au propriile sale tendințe in functie de sezon și note care sa se armonizeaza odata cu schimbarea anotimpurilor.
Chiar daca afara ninge sau razele soarelui bat foarte puternic,un lucru nu se schimba:
Nu iesi niciodata din casa fara sa fii dat/a cu parfum!!!!
De multe ori cand dorim sa alegem un parfum ne concentram pe personalitatea noastra, gusturile și varsta. Contrar credintelor populare, acestea nu sunt singurele lucruri de luat in seama atunci cand cautați parfumul nou pentru sezonul in care va aflati.
De la serile lungi de vara petrecute afara pana la nopțile calduroase de iarna, emoțiile noastre se schimba odata cu vremea.
Si nu este de mirare ca trebuie să alegi un nou parfum pe masura ce anotimpurile se schimbă.
Fie ca sunteți in cautarea unei arome proaspete și revigorante de primavara,a unui parfum ușor și aerisit de vara,a unui parfum cald și confortabil pentru toamna sau a un parfum bogat și luxos pentru sezonul rece, lasa sentimentele sa te ghideze și dezvaluie cine esti.
Parfumuri pe care sa le folosesti primavara
Pe masura ce natura se trezește la viata odata cu sosirea primaverii, vei avea nevoie arome ușoare și racoritoare, care sa capteaza esența florilor inflorite de bujori, orhidee, trandafir, iasomie sau cirese sunt o alegere perfecta
Parfumuri de vara
Caldura arzatoare a verii te va indeamna sa alegi parfumuri care sunt vibrante,energizante pentru un rezultat tropical, dar seducator in acelasi timp? Incearca si tu!
Aromele de toamna
Odata ce frunzele copacilor incep sa isi schimbe culoarea și aerul devine mult mai respirabil si placut, ai nevoie de parfumuri calde si pline de caracter.Cautați sa alegeti parfumuri cu note lemnoase, ca lemn de cedru, scorțișoara,mosc, vanilie sau caramel.
Parfumuri de iarna
Parfumurile cu note calde de chihlimbar, scorțișoara sau mosc sunt ideale pentru efectul lor reconfortant și liniștitor.Iarna este anotimpul ideal pentru folosirea parfumurile gurmande, nu putem rezista la note de caramel, vanilie,miere.
Este destul ușor sa adaptezi modul in care porți parfumul in funcție de anotimpuri, indiferent de temperatura de afara. Vara, este indicat sa evitați sa folosesti parfumul pe piele daca doresti sa stai afara, la soare, timp de cateva ore.
Cea mai bună idee? De la distanța, pulverizeaza putin parfum pe par. Pe masura ce aerul va sufla in par, va incepe sa imprastie usor o parte din parfumul tau.
Pe timpul iernii nu este ușor sa lasi in urma ta un miros subtil atunci când pielea ta este acoperita.Sfatul nostru? Nu lasa nimic la voia intamplarii si parfumeaza-ti fularul,paltonul sau geaca.
Porneste in aceasta calatorie aromata și descopera parfumul perfect de sezon care sa rezoneze cu simțurile tale!

Source